Семейство

5 предимства на уредите за гладене с пара

Толкова е лесно и забавно

14.07.2017г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Кое е най-неприятното ви домакинско задължение? Голям процент от дамите биха отговорили, че това е гладенето. Краят на седмицата, голям куп с пресъхнали за гладене дрехи, много изгубено време...

Никой няма нужда от това, имаме единствено нужда от революционни методи за гладене, които биха направили това ни задължение любимо. Като гладенето с парогенератор. Какви са неговите предимства пред обикновената парна ютия?

1, 2, 3... Толкова е лесно

Гладенето не трябва да бъде изморителна задача за динамичната жена, която освен домакиня е и майка, добър професионалист в своята сфера. Ето защо е важно в какви уреди за гладене инвестираме. Парогенераторите или уредите за гладене с пара са дългосрочна инвестиция, която улеснява гладенето.

Много лесно се зареждат с чиста вода, а според вида уред могат да предложат и един по-голям контейнер за вода. Това е голямо предимство пред ютиите. По-голямото количество вода осигурява повече пара за по-дълги периоди от време, което ви дава бързи и безпроблемни резултати при гладенето у дома и не само.

Може да го взимате със себе си на почивка и без да се притеснявате, че дрехите ви ще се намачкат в куфара.

Най-добри резултати

Обикновените ютии невинаги ви дават резултатите, които очаквате. Често отнема повече време, за да се получи идеалното изглаждане на гънките върху материите, затрудняват се при някои видове материи (като лен, юта, коприна, полиестер), дори крият риск от тяхното повреждане.

В резултат се налага да минаваме отново и отново върху една и съща площ материя, за да постигнем добър резултат. Още едно предимство на парогенератора е, че тъй като те отделят много повече пара, това води до овлажняване и омекотяване на влакната за кратко време и в резултат гънките са премахнати. Дрехите са свежи и в перфектен вид.

Пести енергия

Когато си купите парогенератор не изхвърляйте старата ютия. Направете си един експеримент, за колко време ще изгладите по една блуза. За разлика от обикновените ютии, които гладят на пара, този съвременен уред пести енергия, освен това не оставя неприятни бели следи по материите.

Открийте вертикалното гладене

Уредите за гладене с пара имат уникалното предимство да гладят вертикално. Вертикалното гладене е идеално решение за деликатни дрехи, които не могат да бъдат натискани, за изглаждането на завеси, сака и т. н.

Свързани статии

Струята пара изправя неравностите по материята за секунди, а вие имате повече време за себе си. Защото съгласете се, пердета се гладят мъчително!

Гладенето е забавно

Почти всяка жена има нещо в домакинството, за което казва, че я кара да медитира, да забравя за ежедневния стрес. Някои мият чинии, други бършат прах. Гладенето с парогенератор е толкова забавно, че и вашите приятелки биха открили своята антистрес терапия в него. Освен това и любимият ви човек ще може сам да изглади нещо набързо, когато вие не сте там.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Любимият ви човек ( преди 2 години )
По-безумно завършваща статия рядко може да се намери. Дъно в писането на статии.От редакцията: Струва ви се безумно мъж да глади, или имате нещо друго предвид?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар