Семейство

5 характерни черти на дете зодия Овен

Децата Овни са бързи и нетърпеливи да опознаят света

26.01.2018г. / 11 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте майка на дете зодия Овен, време е да се запознаете с някои основни характеристики на неговия зодиакален знак.

Ще разберете важни неща за вашето мъниче и ще бъдете подготвени за особеностите на неговите характер и темперамент.

1. Искат вашето внимание на всяка цена

Обикновено малките деца обичат да привличат внимание и това не е изненада за никого. Но при децата със зодиакален знак Овен нещата стоят още по-сериозно. Те обичат да са в центъра на вниманието и са способни да го търсят с всякакви средства. Може да е с хитри и палави номера, може да е с истеричен плач, крясъци, смях, закачки, но вашите очи трябва да са вперени в тях и няма мърдане!

2. Те са щедри

Ще се учудите да чуете, че малко дете проявява щедрост и с готовност споделя играчки, нали? Но децата Овни определено имат това свойство на характера и ще се изненадате да го видите в действие. Дори и отначало да прояви леко нежелание да сподели играчка или храна, детето Овен бързо го притъпява и подава смело ръчичка на другото дете. Любопитното е, че при Овните щедростта не изчезва с възрастта, напротив, остават все така добри и отзивчиви и когато пораснат.

Какво е детето Овен?

3. Бързи и нетърпеливи са

Децата, родени под знака на Овен, имат характерната черта да са изключително любознателни. Те са нетърпеливи и бързат да научат всичко, което ги интересува, сега, на момента. Тази тяхна нетърпеливост може да ви изнервя понякога, но го приемете като част от техния темперамент. Жизнени, бързи като стрела и вечно изпреварващи събитията, това са децата Овни.

Годишен хороскоп 2018 – зодия Овен

4. Те са родени лидери

Всички ги харесват заради тяхната жизненост и общителност. Детето Овен не се притеснява да говори с непознат или пред публика. Това тяхно качество ги прави истински лидери, които не се срамуват да изказват позиция и да я защитят пред другите. За съжаление, те самите не обичат авторитетите и това ги кара понякога да проявяват инат. Но и това е част от характера им, все пак са зодия Овен.

5. Бързо се ядосват, но и бързо им минава

Децата Овни имат особеността да се палят много бързо и да се разгневяват буквално за секунди. Хубавото е, че също така бързо им минава, ядът им не се задържа задълго и скоро след избухването им виждате широка усмивка. Това понякога може да ви учудва и дори вбесява заради рязката смяна на настроения, но все пак, признайте си, кой може да устои на усмивката на Овен?

Снимки: iStock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )