Семейство

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се разделят след 9 години брак

Двойката обяви раздялата си, но подчерта, че го правят с обич един към друг

03.04.2018г. / 13 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Още едно холивудско семейство обяви, че се разделя, а именно звездната двойка Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюан-Тейтъм.

Двамата обявяват своята раздяла след 9 години брачно съжителство. Двойката съобщи новината в специално изявление пред списание People. Ето какво пишат в него Чанинг и Джена Тейтъм:

„Здравей, свят!

Така... Ние имаме нещо, което искаме да споделим.

Първо, странно е чувството, че трябва да споделяме подобно нещо с всички, но това е последствие от животите, които сме избрали да водим, за което пък сме много благодарни. Живеем в невероятен момент от времето, но това също така е време, когато истината може лесно да бъде изкривена в „алтернативни факти“ :) Затова искаме да споделим истината, така че да знаете, че ако не сте я прочели тук, то тогава най-вероятно е измислица.

Ние избрахме с обич да се разделим като двойка. Влюбихме се дълбоко преди много години и имахме вълшебно пътуване заедно. Абсолютно нищо не се е променило затова колко много се обичаме един друг, но любовта е красиво приключение, което ни води по различни пътеки в момента. Няма тайни или похотливи събития в корена на нашето решение – просто двама най-добри приятели, които осъзнават, че е време да се отдалечат и да си помогнат един на друг да имат най-радостния, пълноценен живот, който е възможен. Ние още сме семейство и винаги ще бъдем любящи родители на Евърли. Няма да коментираме нищо по тази тема и ви благодарим предварително, че уважавате уединението на семейството ни. Изпращаме на всички много обич, Чан и Джена.“


37-годишните Чанинг и Джена имат едно общо дете – дъщеря им Евърли, която ще навърши 5 години през май месец.

Двамата се влюбват по време на снимките на техния общ филм Step Up през 2006-а година и се женят през 2009-а година.

Слухът за тяхната раздяла се появи, когато Джена Дюан бе видяна сама на традиционното парти след Оскарите на Венити Феър. Запитана тогава къде е Чанинг, тя отговори, че той гледа дъщеря им и че е щастлива да има една свободна вечер.

Коментирай