Семейство

Любовен хороскоп за юни 2018

Марс ще обърка малко любовните отношения

01.06.2018г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Основната новина този месец, когато става въпрос за любов и секс е, че ретроградната позиция на Марс може да доведе до някои обърквания. Обвързаните представители на зодията може да направят преоценка на взаимоотношенията си. Крайният резултат ще бъде проясняване на ситуацията, но пътят до нея може да не бъде толкова приятен.

Какъв ще бъде любовният ви живот според зодията вижте в следващите редове.

Овен

Независимо дали сте необвързани или се намирате във връзка, романтиката е на хоризонта през този месец. Венера ще се премести във вашия любовен сектор на 13 юни и ще остане там до 9 юли.

Сърцето ви ще се отвори за повече любов. Можете да изпитате цялата топлина, страст, вълнение и радост, които могат да дойдат по пътя ви, особено ако се запознаете с нова личност.

Ако вече сте срещнали човека, ще се забавлявате заедно. Сериозно обвързаните Овни ще се отдадат на любимия човек и времето, което може да прекарат заедно.

Телец

Марс е в ретроградна позиция и това може да доведе до някои забавяния. Периодът не е подходящ за започване на нови сексуални отношения, тъй като може да се разочаровате. Хубавата новина е, че ще може да видите нещата в истинската им перспектива. Ще бъдете наясно какъв човек искате да имате до себе си в любовта.

Обвързаните представители на зодията ще имат желанието да прекарват повече време заедно с любимия човек. Възможно е това да се дължи на промяна във вашата връзка, съвместно съжителство например.

Ако вече живеете заедно, периодът е подходящ за освежаване на дома. От 13 юни до 9 юли ще имате невероятна космическа подкрепа за нова любов, ако сте необвързани.

7 типа мъже, които отблъскват жените

Близнаци

Нищо не може да попречи на положителните вибрации да стигнат до вас, уважаеми Близнаци. Новолунието в знака ви на 13 юни сигнализира вашето годишно лично ново начало. Сега е подходящо време да зададете намеренията си и каквото искате да постигнете през следващата година.

Що се отнася до взаимоотношенията, вероятно ще се чувствате изключително оптимистични и развълнувани за някакъв вид промяна. Интересното е, че промяната започва във вас. След като решите да следвате нов път или да създадете ново начало в съществуващите си взаимоотношения, ще откриете, че имате нови възможности в любовта. Необвързаните имат шанс за нова любов.

Рак

Обвързаните Раци ще отделят повече време за размисъл и комуникация с любимия човек. Типовете разговори, които ще проведете, ще се фокусират върху емоционалната сигурност, която всеки от вас чувства във връзката ви. Сатурн ще ви покаже какво трябва да се промени между вас и как да го направите.

Коментирай