Семейство

Любовен хороскоп за юни 2018

Марс ще обърка малко любовните отношения

01.06.2018г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, това ще бъде един месец, в който са възможни повече неуспехи. Това не означава непременно раздяла, но ще обърнете внимание на мотивацията и на това защо сте загубили доверие в половинката си.

Юни месец е времето, в което ще трябва да дадете малка пауза на любовта. Направете равносметка за постигнатото.

Дева

Благодарение на Венера, през юни ще се чувствате малко по-объркани в любовта и ще видите къде сте се лъгали досега по отношение на партньорството ви. Възможно е половинката ви да показва отрицателен модел на поведение, да се зароди конфликт заради финанси. Добрата новина е, че имате възможността да се отървете от това, което не ви харесва и да продължите да търсите щастието си. Мъглата ще се вдигне и ще видите нещата ясно.

5 реплики, от които се нуждае всяка връзка

Везни

Това може да не е най-доброто време от годината за любовта. Още в началото на месеца ще започнете да се чувствате така, сякаш трябва да премествате планини. Ретроградният Марс ще доведе до известни забавяния във връзката, в която се намирате. Може би се влюбвате в друга личност или се намирате в нездравословна зависимост. Необвързаните може да започнат нови взаимоотношения, но се препоръчва да не избързват със секса.

Скорпион

Яснота в любовта ще получат и Скорпионите, но въпреки това тя няма да ги накара да се чувстват комфортно. Възможно е това да се дължи на факта, че не можете да контролирате събитията, а вие искате винаги да сте от водещата страна.

Всичко започва на 18 юни, когато Нептун ще заеме ретроградна позиция във вашия 5-и дом на безусловната любов. Тази планета може да направи всичко тъмно, неясно и да ви донесе разочарование. Сега ще може да видите нещата такива, каквито са и да вземете решение.
Но ще можете да направите и някои корекции, които ще укрепят връзката ви.

Коментирай