Семейство

Седмичен хороскоп за 11 – 17 ноември

Близнаците да внимават с предложенията, които получават

11.11.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата ще бъде динамична, интересна, с нови възможности за развитие. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева в седмичния ни хороскоп.

Овен

Няма предпоставки за изключителни и непредвидими събития в професионалната сфера. Даже да се случат някакви изненади ще е във възможностите ви да овладеете ситуацията, дори да се възползвате от конкретните промени, които се налагат.

Подхождайте компромисно към колегите. Дайте им възможност да работят самостоятелно и да осъзнаят слабите си места.

Не се натоварвайте с дейности, които не ви харесват, предизвикват у вас усещането, че злоупотребявате със самите себе си и се отразяват негативно на енергетиката ви. Инвестирането на сили и време в такива занимания е губене на почва под краката. Трупате умора, а крайният резултат е неудовлетворителен.

Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември

Телец

Главна роля в живота ви през тази седмица ще играят отношенията от всякакъв характер. Ако обстановката у дома е нагнетена, позициите са неясни или противоречиви, анализирайте ситуацията още веднъж. Постарайте се да преборите честолюбието и да намерите рационално зрънце в чуждата гледна точка. В случай, че обичате партньора си, ще намерите сили за помирение.

Необвързаните представители на вашия знак ще имат добри шансове за започване на стабилна връзка, стига да не прекалят с егоцентризма.

Ако и на работното място тихо и подмолно ви преследват някакви конфликти, съмнения и недоверие, направете първата крачка. Опитайте се да избистрите фактите в откровен разговор. Признайте собствените си грешки. Ще се убедите, че в приятелска обстановка се работи с пъти по-лесно.

Близнаци

Ще ви „атакуват“ с необичайни оферти. Ще са доста интригуващи, обещаващи перспективи за професионален растеж и разширяване на позициите. Доста ще ви въодушевят, но препоръката към вас е да изчакате да премине първоначалната еуфория и след това да размислите, да анализирате подробностите и да прецените дали наистина в тези идеи „има хляб“ или ще е поредният експеримент, с който ще си губите времето.

Не обсъждайте вълненията си на работното място. Поддържайте обичайните любезни отношения с колегите и най-вече с шефа. Ако заподозрат, че имате желание да смените работното си място ще се конфронтират срещу вас.

Отделяйте дължимото внимание на семейството си. Те го заслужават, винаги подкрепят нестандартните ви идеи.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne mi haresva podobna preporuka i ne jelaia da us4astvam v podobni slujebni igri4ki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота