Семейство

Без алергии: Биопрепарати за пране Три Био за чувствителна и бебешка кожа

Три Био са отличен начин за превенция на алергии, а натуралните им екосъставки са подходящи за хора, доказано страдащи от астма

23.10.2020г. / 12 42ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

През 2020 повече от 200 милиона души по целия свят са диагностицирани с астма с алергичен произход. Междувременно от 15% до 30% от населението на земята страда от някакъв вид дерматитно състояние, а посещенията в спешен кабинет вследствие на алергична реакция са скочили с 413% само за последните няколко години. 

Подходът към хигиената на дома и облеклото доказано е един от основните фактори, създаващи предпоставки за развитие на алергии още в най-ранното детство. Именно затова американските производители Три Био си поставят за цел да създадат един пълен каталог от екологично чисти почистващи препарати: за кухнята, за банята, за мебелите, за пода, за прането и т. н.

Какво представляват перилните препарати на Три Био и как съвместяват грижа за здравето с грижа за природата? Разберете в следващите редове. 

Изпиране с биоензими и минерали

Перилните препарати на Три Био са разработени на основата на растителни биоензими и минерални съставки, които разтварят замърсяванията по естествен и ефективен начин. Техните формули не съдържат фосфати и формалдехиди, но са също толкова безкомпромисни към замърсителите, колкото повечето известни химически препарати за пране.

Всички перилни разтвори на Три Био са носители на официален Екоетикет на ЕС, ECO GREEN сертификат и сертификат за съответствие с регулацията REACH на Европейския съюз, касаеща производството и използването на химически вещества. 

Продуктова гама изпиращи препарати от Три Био

 Каталогът на Три Био съдържа разнообразие от изпиращи продукти, подходящи за всякакъв вид пране и всякаква степен на чувствителност на кожата. Екоформулите на марката са както следва:

Екопрепарат за бяло пране, разработен специално, за да поддържа искрящо белия цвят на тъканите. Суперконцентратът е със 100% веган съставки, без добавени изкуствени аромати и оцветители. Той е нежен към материята, но безкомпромисен към мръсотиите, които отстранява в дълбочина. 

Екопрепарат за цветно пране, който лесно отстранява петна и дълбоко заседнали замърсявания, без да уврежда цветовете на дрехите. Съставките включват ензими (протеаза, липаза, амилаза, мананаза, целулаза), органичен изотридеканол от кокосово масло и соя и др. 

 Екопрепарат за чувствителна кожа, разработен в два варианта – течна формула и дозирани капсули за пране. Той е доказано подходящ за възрастни, бебета и деца с кожа, склонна към обриви, зачервявания, дерматити и други реактивни състояния. 100% веган, 100% хипоалергичен, 100% биоразградим и с изцяло естествени съставки, този перилен препарат е нежен към тялото, нежен към тъканите, и нежен към природата.

 

Екопрепарат за бебешко пране, изцяло съобразен с нуждите на тънката, деликатна и супер сензитивна бебешка кожа. Той е подходящ както за бяло, така и за цветно пране – хипоалергичен, без изкуствени аромати, без оцветители и парабени, pH неутрален и биоразградим. Липсата на фосфати, хлор и други токсични вещества гарантира комфорта и здравето както на новородените бебета, така и на по-големите деца.

Други продукти за пране на Три Био включват ензимен отстранител на петна за предпране, натурален екоомекотител за тъкани, и омекотител за вода, подходящ за поддръжката на всички видове перални.

Препаратите Три Био са отличен начин за превенция на алергии, а натуралните им екологични съставки са подходящи за хора, доказано страдащи от астма, кожни раздразнения и други видове свръхчувствителност.

Най-добрата новина е, че нежната грижа на Три Био идва до крайния клиент на една напълно стандартна за индустрията цена – без излишно оскъпяване и без ненужни разходи. Защото грижата за здравето днес е по-достъпна от всякога.

Три Био вече и в българската търговска мрежа

Официален дистрибутор на Три Био за България е Зизито БГ. Пълният каталог от продукти на американския бранд може да бъде открит на сайта на вносителя, както и в добрите магазини от търговската мрежа в България.

Три Био се налага като все по-доверена и стабилна алтернатива на силните химически препарати. Защото човешкото здраве е неразделна част от природосъобразния начин на живот: интелигентен, устойчив и съобразен с най-новите научни открития в областта. 

Коментирай
Свободно време