Семейство

Изгодни отстъпки и пълноценни моменти за цялото семейство с Lidl Plus

Lidl Plus стартира своя партньорска програма с допълнителни отстъпки за своите потребители

16.03.2021г. / 13 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: Lidl

Снимка: Lidl

В условията на криза, когато всеки се стреми да оптимизира разходите си, Lidl Plus стартира своя партньорска програма с допълнителни отстъпки за своите потребители. Първите партньори са OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks. Всеки един от тях е подбран внимателно и съобразен с потребностите на хората. Включени са както практични и изгодни предложения за ежедневието, така и възможности за ползотворно прекарано свободно време и повече пълноценни мигове с най-близките.

Помощ в онлайн обучението с Уча.се

Сега, когато децата учат предимно онлайн, онлайн уроците на Уча.се са от голяма помощ както за учениците, така и за техните родители. Затова чрез партньорската програма всеки сключил едногодишен абонамент през март и април ще получи един допълнителен месец в платформата с над 16 хил. видео урока и теста на разбираем език по всички предмети от I до XII клас.

Вълшебно междучасие със Софийската опера и балет

Спектаклите на Софийската опера и балет отдавна са запазена марка за вълшебни мигове, наслада и красота. И точно днес имаме най-много нужда от мечти и вдъхновение. Тъкмо затова с партньорската програма, потребителите на Lidl Plus могат да се насладят на великолепни спектакли през цялата година, а и да получат отстъпка от 10% от стойността на билетите, закупени онлайн. Сред най-атрактивните предложения за март са оперните спектакли „Евгений Онегин“, „Норма“ и „Дон Паскуале“. Най-малките пък могат да се докоснат до вълшебния свят на изкуството с мюзикълите „Мечо Пух“, „Последното желание“ и „Денят на прошката“, както и на спектакъла по обичаната детска приказка „Трите прасенца“. За малко по-големите изкушаващо предложение е мюзикълът „Шрек“.

Запечатано с любов от Pixi Photobooks

За да съхраните емоционалните моменти с любимите хора, Lidl Plus предлага преференциалните предложения на платформата за фотокниги Pixi Photobooks. Всички важни поводи в семейството, а защо не и някои неочаквани ситуации, могат да бъдат запечатани в семейния архив с индивидуални фотоалбуми и календари от Pixi Photobooks. Преференциалните оферти са така подбрани, че да съвпадат с ученическите ваканции, абитуриентските балове, първия учебен ден, коледните празници. Първата промоционална оферта започва на 5 април и ще продължи до края на юни с 20% отстъпка на фотокнигите.

Повече и в OMV

С Lidl Plus клиентите вече ще могат да се възползват от допълнителни отстъпки за всички видове горива в OMV. Към момента отстъпките са 0,11 лв. за OMV MaxxMotion Diesel и бензин OMV MaxxMotion, 0,07 лв. на литър бензин OMV Super 95 и OMV Diesel и 3 ст. за газ. Освен за горивата, ползвателите на Lidl Plus ще получават допълнително и 10% отстъпка на избрани продукти и услуги в OMV.

Сигурност и защита със SDI

Застрахователният брокер SDI започва участието си с ексклузивни отстъпки при сключване на застраховка „За дома“ в периода 1 март-15 май – клиентите на Lidl Plus ще получат намаление до 52% от стандартната цена и още 20% допълнителна отстъпка. Предвидени са и атрактивни намаления на различни видове застраховки, отново съобразени с нуждите на семейството – за пътувания през лятото, каско през есента и в края на годината, когато най-активно се застраховат автомобилите.

Повече информация за начина на ползване на партньорската програма и конкретните отстъпки, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg.

Коментирай
Свободно време