Известният спортист Тервел Пулев и съпругата му Диана станаха горди родители за трети път. Семейството на боксьора се увеличи с още един член, като и третото дете на двойката е момче. Името на бебето е Самуил, както съобщи самият Тервел в профила си във Фейсбук.

„Благата вест дойде при нас!На Християнския празник Благовещение – деня, в който Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария, че ще роди Божия син, се роди третото ни момче –Самуил.

Много сме щастливи, че имаме нов член на семейството и по традиция носи име на български владетел.

Но най-много съм доволен, че Диана и бебето са в отлично здраве, след като Самуил Тервел Пулев тази сутрин „дойде“ на бял свят! В духа на библейската традиция Благовещение е ден, в който християните почитат майката и грижата ѝ към децата. Това е един от големите празници по време на Великия пост.

Работата и кариерата са важни, но за мен винаги семейството и децата са стояли на първо място!Нямам търпение да ги видя на живо!“

Другите двама сина на Тервел и Диана носят също български имена – първородният му син се казва Калоян, който е роден през 2008 г., а вторият им син се казва Аспарух, роден през 2016 г.