Семейство

Наоми Кембъл стана майка за първи път

Супермоделът ще навърши 51 години само след броени дни

19.05.2021г. / 10 15ч.
Мария Дуковска
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

Супермоделът Наоми Кембъл е станала майка за първи път, а радостната новина съобщи самата тя в профила си в Instagram. Вестта за бебето е изненадваща за медиите и почитателите на Кембъл, защото тя не е обявявала своята бременност.

„Красива малка благословия ме избра да бъда нейната майка“, това написа Наоми Кембъл в поста си в социалната мрежа.

„Толкова съм горда да имам тази нежна душа в моя живот, че няма думи, които да опишат тази доживотна връзка, която сега споделям с моя ангел. Няма по-велика любов“, пише в посланието си красивият модел.

Обявлението на щастливата новина е комбинирано със сладка снимка, на която се вижда ръката на Кембъл, която гали крачето на новороденото бебче. На снимката се вижда, че бебето е облечено във флорална рокля, което е може би намек, че е момиченце.

Това е първо дете за 50-годишната Наоми, която не бе споделяла досега в публичното пространство, че очаква бебе. А щастливата вест идва само няколко дни преди самата Наоми да има рожден ден.

В миналото Кембъл е споделяла в интервюта, че иска да бъде майка. През 2017-а пред Evening Standard тя казва, че обмисля да има дете и предпочита да роди, вместо да осинови.

Коментирай