Семейство

Време е за лични революции

15.09.2021г. / 12 14ч.
Мария Дуковска
Време е за лични революции

Според Артър Кларк всяка революционна идея предизвиква три фази на реакция: „това е напълно невъзможно“; „възможно е, но не си струва да го правим“; и – „през цялото време ви казвах, че е добра идея“. Същото важи и за големите, и за ежедневните революции, като например тези, които правим в домакинството. Със сигурност всеки от нас има проверен начин за миене на прозорци например или установени ритуали, свързани с личната грижа. Струва ни се невъзможно да ги подобрим, но ако все пак решим да опитаме нещо ново, може да се окажем повече от приятно изненадани.

Точно тук на помощ идва кампанията на онлайн платформата за електронна търговия eMAG – Революция на цените. От 14 до 17 септември там ни очакват над 30 000 атрактивни оферти в много и разнообразни категории – от домашни електроуреди през електроника и продукти за красота и лична грижа до мода и всичко необходимо за началото на новата учебна година, била тя присъствена или дистанционна.

Кампанията дава възможност не само да си купим изгодно стоки, които сме си набелязали, но и да направим някоя малка революция у дома или за себе си.

Може например най-накрая да разберем за какво става дума при прахосмукачките роботи като XiaomiMiRobotVacuumMopCleaner и защо напоследък сякаш всички минават на тях. Този помощник в домакинството с лекота се справя с всички видове подови настилки, може да преодолява кабели и е толкова „умен“, че щом батерията му намалее, сам се прибира до станцията си, зарежда се и продължава да чисти. След събиране и засмукване на праха измива и пода – наистина революционно на фона на хамалогията с обикновена прахосмукачка и моп. В Революция на цените на eMAG има цяла категория с оферти за прахосмукачки роботи.

Кафеавтоматите също са нещо, заради което си струва да помислим дали не е време да сменим машината за филтър кафе или старата кубинска кафеварка. Те идват с всякакви екстри като интуитивен сензорен дисплей за лесен избор на предпочитаното кафе, 12 степени на регулация на керамични мелачки, филтри за водата, приставки за млечна пяна – всичко нужно за съвършената чаша кафе, след което повече никога няма да погледнем назад и да правим компромис с начина на приготвяне.

Не по-малко революционна промяна може да направим и в персоналната грижа, например, сдобивайки се с фотоепилатор. Няма жена, която да не си мечтае за по-лесен и дълготраен начин за поддръжката на гладка кожа – и ето че вече можем да го имаме само с няколко клика, и то на промоционална цена. Фотоепилаторите са разработени съвместно с дерматолози и са клинично тествани, за да осигурят ефективно и удобно третиране дори на чувствителните зони; те са лесни и удобни за употреба в комфорта на собствения ни дом.

Това са само няколко от личните революции, които може да направим с актуалната кампания на eMAG – възползвайки се и от всички предимства на онлайн пазаруването от платформата като бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка. Революция на цените ни очаква!

Свободно време