Семейство

8 начина родителите на партньора ви да се влюбят във вас

Как да покажете най-доброто от себе си

03.12.2021г. / 10 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещата със семейството и родителите на половинката ви винаги е предизвикателство. Няма как да не се запитате дали ще ви харесат. Чудите се дали ще ви одобрят, дали ще успеете да направите така, че да им допаднете. И ако това не се случи – какво ще правите по-нататък? Как ще се справите с трудностите, които ще произтекат от този своеобразен провал.

8 неща, които да не казвате на хората в живота си

Тези и още купища въпроси изникват в съзнанието преди такава съдбовна среща и това е нормално. Срещате се с половинката си от известно време. Връзката ви вече е преминала на следващ етап, в който е време да се запознаете с най-близките на другия.

Какво обаче да направите, за да се харесате на родителите му и те да ви приемат моментално? Как да се държите така, че семейството му да се влюби във вас?

1. Най-напред облечете нещо подобаващо.

Изберете тоалет, в който преди всичко да се чувствате удобно и добре. Нещо, което да не ви притеснява, да ви кара да се потите, да гълтате корема си и да сте цялостно неспокойни. Облечете дрехи, с които искате да накарате родителите на приятеля ви да ви уважават.

10 признака на свекървата вещица

2. Бъдете преди всичко себе си.

Старайте се да се държите естествено. Дори за хора, които не ви познават, е видно, когато се преструвате. Изкуственото поведение се регистрира бързо, затова поддържайте естествено държание. А и не забравяйте, че вероятно това няма да е последната ви среща. Ако впоследствие се държите по различен начин, това също ще направи лошо впечатление.

3. Покажете, че искате да бъдете приети.

За да бъдете приети в едно семейство или в една общност въобще, е важно да проявявате интерес към тази общност. Ето защо е много важно да покажете, че се интересувате от семейството на любимия ви човек. Поискайте да видите стари снимки. Разпитвайте за минали семейни истории.

Грешки, които много снахи правят със свекървите си

4. Разгърнете и малко от своята история.

Неминуемо е да бъдете разпитани и за вашата история. Ако родителите на половинката ви проявяват интерес към личността ви, към вашето семейство, към миналото ви, не бъдете крайно пестеливи в отговорите си. Позволете им да ви опознаят. Не е нужно обаче да изпадате в крайни подробности. На този етап е рано да го правите. Но и не отговаряйте едносрично. Това прави лошо впечатление, че криете нещо.


Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
Свободно време