Семейство

Писмо до Дядо Коледа от едно пораснало момиче

От Ива Екимова

04.12.2021г. / 06 22ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Ива Екимова

Мили Дядо Коледа, тази година бях много добра, но съм и много уморена. Имам чувството, че денонощието е доста по-късо от 24 часа. Сякаш за нищо не стига – дори да взема подаръци на близките ми. Знам, че и за теб това време на годината е заето, затова ти предлагам да си помогнем взаимно. Аз ще споделя с теб моята тайна за коледен шопинг, а ти ще знаеш какво да ми изпратиш под елхата, както и как да зарадваш най-добре дъщеря ми, мама и най-добрата ми приятелка.

Готов ли си? Онлайн пазаруване – това е спасението на всяко пораснало момиче, което няма време да обикаля по магазини. Мога да разглеждам на спокойствие, да си избирам от цял куп предложения, а най-хубавото е, че има и кампании със страхотни оферти. Бързо и удобно за поръчване, където и да се намираме и по всяко време, с различни опции за плащане, включително и разсрочено…

Сега идва твоят ред. Ето какво харесах в любимата ми шопинг дестинация eMAG, където в момента за всички аксесоари в категория Мода има допълнителна отстъпка от 10%.

Знаеш, че дъщеря ми е тийнейджър, а и известна певица, затова обича да е в центъра на вниманието. С това колие и обици със сигурност няма да остане незабелязана.

За най-добрата ми приятелка пък си мисля да ѝ донесеш два часовника. Съвсем с право ще попиташ: „Защо два?“ Много си я обичам и държа на нея, но е толкова разсеяна, че вечно закъснява. Ще кажеш: „Е, това не е проблем. Добре, че все пак идва.“ И ще си прав, мили Дядо Коледа, но нека все пак си има два часовника – единият е елегантен, бял и със златни стрелки, а другият е по-спортен. Така първо може да спре да закъснява и второ – вече няма да има оправдание.

Идва ред на мама. Ох, много е трудно! Все ми повтаря, че нищо не иска и няма нужда от нищо и все така става, че: „А, маме, нямаш ли някоя стара чанта, която не носиш вече?“ Е, сега съм ѝ избрала не една, а две, да си ги сменя, при това чисто нови – капитонирана кожена за рамо и една с красив принт, която става и за топлото време.

Какво си избрах за мен ли? Да ти кажа, искам само да съм здрава. Е, хайде и едно шалче.

И едно пръстенче, за всеки случай, нали сега са с допълнителна отстъпка от 10% в eMAG, а и е толкова нежно с тези кристали.

Благодаря ти, Дядо Коледа! А, ако ми нямаш адреса, не се тревожи – в eMAG освен възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи, предлагат и доставка в над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите им шоурума.

Здраве и красота