Семейство

Как да почистим очите, нослето и устните на бебето от първия ден

Когато измиването е невъзможно, на помощ идват новите влажни кърпички Бочко с 99,6% пречистена вода

06.04.2022г. / 08 00ч.
Мария Дуковска
Как да почистим очите, нослето и устните на бебето от първия ден

Безброй са ситуациите, в които е нужно бързо почистване, при това на неочаквани местенца по бебето. За пелените е ясно, че се случва да се сменят по всяко време и на най-необичайни локации извън дома. Но какво ще кажете за лекичко протеклото мляко или пюре по устичката след хапването навън, за досадното гурелче след сладката дрямка в количката или микроскопичното мръсно нещо с неизвестен произход между малките пръстчета, което само мама вижда с невъоръжено око?

Новите влажни кърпички Бочко с пречистена до 99,6% вода и балансирано рН са специално създадени за почистване на най-деликатните зони – очите, устичката и всички сладки гънки на бебчо. Водата е преминала 5-степенно пречистване, а стабилното рН е изключително важно за бебешката кожа, защото ѝ помага да запази естествените си защитни функции, като потиска растежа на бактерии.

За още по-нежно докосване и усещане за мекота, новите кърпички Бочко са произведени от естествени материали, по специална технология, осигуряваща здравина, плътност и неразтегливост.

Поръчай новите влажни кърпички Бочко с 99,6% вода тук: https://www.baby.bg/product/99-6/

Коментирай
Свободно време