Семейство

С какво да зарадваме себе си и децата си за Великден?

Изберете детски смарт часовник за вашето дете и бъдете винаги във връзка с него

21.04.2022г. / 14 27ч.
Михаела Лазарова
С какво да зарадваме себе си и децата си за Великден?

Великден се задава, а заедно с него и любимото време на всички ни – това, което споделяме със семейството! За малчуганите празниците са винаги специални дни, които очакват с нетърпение, а в повечето случаи се надяват и на подаръци. За да улесним избора ви, предлагаме няколко идеи за интересни начини да ги изненадате и зарадвате.

Организирайте състезание със скрити Великденски шоколадови яйца – кое дете не би се зарадвало на игра, в която печели всички шоколадови яйца, които е намерило? Може да поканите още родители и техните деца да се включат в начинанието, за да стане още по-забавно и децата да могат да се състезават помежду си.

Направете нещо заедно, за което все не ви остава време – за децата най-важно е вниманието. Спомнете си какво са ви карали да правите, а вие сте отговаряли с „не сега“, и го направете „сега“. Така ще създадете ценни спомени заедно.

Подарете им енциклопедия – в зависимост от интересите на детето може да намерите прекрасни енциклопедии, които едновременно да са образователни, но и увлекателни за малчуганите. Този подарък съчетава по перфектен начин полезното с приятното.

Пуснете хвърчило – почивните дни ще ни подарят слънчево време, а това е перфектният момент да се позабавлявате като пуснете хвърчило в парка. За да направите преживяването още по-специално, можете да дадете задача на децата си сами да измайсторят хвърчило или пък с боички и маркери да украсят това, което сте избрали заедно.

А на вас самите си подарете спокойствие! Изберете детски смарт часовник за вашето дете и бъдете винаги във връзка с него! Благодарение на него ще знаете точното му местоположение и винаги ще имате връзка с него. За да ви улесним максимално, ви подсказваме кои са най-предпочитаните смарт часовници сред родителите, а именно тези на MyKi.

Серията умни устройства на MyKi са направени специално за деца и имат много полезни функции. Оборудвани са с GPS тракер, който гарантира винаги точното локализиране на вашето дете, а вие можете да следите и управлявате часовника от всеки телефон или таблет. С MyKi детето ви може да приема обаждания, както и да ви потърси при нужда, а модели MyKi Junior и MyKi Lite ще привлекат вниманието на малчуганите със забавна образователна игра. Серията умни устройства включва – MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Junior и MyKi Watch 4 Lite, както и тракера за домашни любимци MyKi Spot, който прави по-спокойни разходките с четириногите ви най-добри приятели.

По повод Великденските празници MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Lite и MyKi Spot са на специални празнични цени.

 

Коментирай