Семейство

Как да направим пазаруването за училище забавно и стилно

Да се подготвим за новата учебна година с най-необходимите дрехи и аксесоари

26.08.2022г. / 09 05ч.
Аз жената
Снимка: CCC

Снимка: CCC

Връщането в класната стая може да е забавно. Стефани, Синди и Сами – рисуваните герои на кампанията CCC „Отново на училище“, ще се погрижат началото на учебната година да бъде наистина весело и стилно! Разгледайте офертата за деца и юноши и попълнете ученическия екип на най-добрите цени – може да закупите ученически обувки от Lasocki Kids, а раница от Sprandi.

Последните седмици от лятната ваканция бележат не само края на приятната почивка, но и необходимостта от попълване на ученическия сет обувки и раница. С наближаването на началото на учебната година CCC стартира своята кампания „Отново на училище“, за да осигури стилно завръщане в клас на най-малките. Рисуваните герои на кампанията Стефани, Синди и Сами ще направят подготовката още по-приятна.

Сами е художник, който създава чудни картини и рисунки. В училищната си раница винаги носи несесер, пълен с флумастери и химикалки. Той изразява творческия си дух, като носи цветни маратонки и щури шапки и очила! Освен математика и български, училищната звезда Стефани редовно изучава и най-новите модни тенденции. В свободното си време тя пазарува с приятелки и им дава модни съвети. Може да я разпознаете отдалече в училищния коридор по дръзката ѝ актуална визия! Синди пък предпочита романи вместо модни списания. Като истинска читанка, тя редовно пътува до тайнствени земи и е главен герой в невероятни приключения с любимите си книги.

Тазгодишната кампания „Отново на училище“ беше уловена през обектива на Зуза Краевска, един от водещите полски фотографи. Малките модели са придружени от анимирани герои, които не само са страхотни другари по време на подготовката за училище, но и осигуряват редица забавления. Подробности очаквайте скоро в каналите на CCC и на ccc.eu!

За завръщането в училище CCC подготви избрани предложения, които ще улеснят събирането на пълния ученически комплект на едно място. Сред предложенията за деца и юноши ще открием спортни обувки, ученически раници, удобни дрехи, както и широка гама от аксесоари, които ще допълнят стилната визия на малките ученици. С началото на учебната година CCC обогати асортимента си с необходимите за училище неща: цветни тетрадки и приказни моливи чакат да започнат новата учебна година заедно с малчуганите. Богатата гама от продукти за деца и младежи на CCC включва топ марки: Fila, Puma, Champion, Vans. Има и голям избор от предложения от собствени марки: Sprandi, Nelli Blu или Action Boy.

Удобните и стабилни обувки са в основата на ученическия тоалет. Стилни маратонки на Champion, Puma, Fila и Vans очакват най-малките, както и учениците, които следват последните тенденции в модата. Специално за любителите на магията CCC е подготвил колекция с приказен мотив за Хари Потър.

Всеки, който търси красиви и удобни решения, със сигурност няма да остане разочарован от предложението за училище от Sprandi. Богата гама от маратонки и облекла в спортен стил ще облече децата от главата до петите. Удобните суитшърти, анцузи и тениски са идеални за ежедневните училищни занимания.

Да не забравяме и аксесоарите. Задължителен атрибут на ученика е удобната раница, която ще побере учебници, тетрадки и всички необходими дреболии. От CCC са подготвили и разнообразни предложения от спортни раници за малки и по-големи ученици. Добавете цветни аксесоари към училищния комплект: шапки, диадеми и чорапи ще завършат ежедневните визии.

CCC гарантира създаването на ученически комплекти на най-добри цени. Може да закупите ученически обувки от Lasocki, а раници от Sprandi. Всички артикули са налични в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.

За CCC:

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC S.A. е една от най-мащабните обувни компании в Централна Европа и един от топпроизводителите на обувки на континента. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразие от обувки, в ССС се предлагат също чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента ССС продава над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света. В България веригата има 17 физически магазина и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени арабски емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива. CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив“. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

• www: www.ccc.eu

• Facebook: https://www.facebook.com/CCCBulgaria

• Instagram: https://www.instagram.com/cccshoesbags/

• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cccsa/

• TikTok: https://www.tiktok.com/@cccshoesbags

• Twitter: https://twitter.com/GrupaCCC

Коментирай