Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Добавете повече настроение във визията

02.12.2015г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keikolynn.com

Снимки: keikolynn.com

Обикновено през зимните месеци носим повече сиво, бежово, кафяво, черно и тук-там се прокрадва красотата на ярките и свежи цветове. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две визии, които са подчинени на класическите цветове и по-ярките смели комбинации.

В първата визия моделът е с кожена плисирана пола с висока талия и риза с интересни десени. В есенно-зимната мода ще бъдат актуални ризите със закачливи десени като кончета, еленчета, зимни и летни мотиви.

Не забравяйте, че комбинацията на различни десени е повече от задължителна, когато искате да създадете една впечатляваща визия. Може би затова моделът е избрал да завърши визията си с раирана топла жилетка и карирана чантичка в цвят горчица.

Подходяща връхна дреха за този имидж е палтото в класическа линия и изчистен цвят.

Свързани статии

Кажете „Да!“ на ярките цветове и флорални мотиви. Посрещнете зимата с много настроение във визията. Във всеки моден бутик ще откриете вашата цветна рокля, която не е задължително да бъде само с флорални десени.

При избора на палто заложете на нещо цветно като синьо, червено, зелено, жълто, оранжево. Цветът на чорапогащника и останалите аксесоари съобразете с цвета на роклята.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай