Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо с велур

15.12.2015г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Един от акцентите в модата за есен-зима 2015-16 ще бъде велурът. Въпреки че поддръжката му изисква специално внимание, визия, в която има чанта, ботуши, яке, пола или друг елемент от облеклото винаги е забележителна. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две предложения, в които разбира се има велур.

Карираната класическа рокля е подходяща както за ежедневната визия, така и за деловия стил. Изберете я в зелени нюанси, в комбинация с червено, черно и синьо или в друг ваш любим цвят.

Моделът я е съчетал с късо яке от естествена кожа с каракул и разбира се с велурени чизми в цвят бордо. За да бъде визията завършена, имаме и малка велурена чанта с геометрични фигури.

Свързани статии

Втората визия има настроението на флоралните мотиви, които не бива да пропускате този сезон. В допълнение моделът е с класическо палто с двуредно закопчаване, което имитира естествен косъм.

Визията е завършена с черни чизми от велур и кожена бежова чанта в класическа форма. Колието е фино и с пискюли, а как може и вие да си направите такова, вижте тук.

Снимки: keikolynn.com;lovemaegan.com

Коментирай