Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Кажете „Да!“ на обемните палта

05.01.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Започваме годината изпълнени с надежда и желание да превземем света на модата. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко интересни предложения за визия.

Тенденциите при връхните дрехи за зимата на 2015-2016 година са не само класическите палта в разнообразни цветове и десени, но и обемните рошави къси палтенца, якета или такива, които са с кожена декорация.

В първото предложение имаме дълго велурено яке с пищна декорация от естествен косъм. Подобно може да намерите в модните бутици и с декорация от изкуствен косъм или лама. То се съчетава добре с дънки, тесни кожени панталони, вталени поли, като е подходящо и за по-делова или официална визия. Шапката с мека периферия в контрастен цвят допълва стилно визията.

Следващото предложение е за онези дами, които не се страхуват, че могат да привлекат погледите към себе си.

Обемните рошави палта с къса дължина или стигащи малко над коляното са подходящи за вашата ежедневна или парти визия. Задължително се съчетават с вталени панталони, дънки или къси поли, а защо не и ефирни рокли.

Свързани статии

Още едно оригинално предложение за зимно палтенце. Тук моделът е добавил към него кожена пола. Екстравагантно решение с голяма и пухкава яка, което означава, че не се нуждаете от шал, но не и от шапка. Тук също подходяща би била тази с мека периферия в черен цвят.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай