Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Къси панталонки

01.02.2016г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

По - топлите дни, ни канят да изберем по-фини и шик дрехи за нашия имидж. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две предложения, за които ще трябва да потърсите любимите ви къси панталонки. 

Тях може да си позволите да носите през цялата година. В дните, в които се разхождате из града или сте на ледената пързалка, съчетайте късите дънкови панталонки с плътен чорапогащник, дебела топла жилетка и разбира се шал, шапка и ръкавици.

Обърнете внимание и на десените. Имаме една цветна жилетка със зимни мотиви и красив кариран шал, който съчетава в себе си изобилие от цветове. Бъдете смели в комбинирането  на различни акценти и десени. Модата го позволява. 

Свързани статии

Втората визия е по-елегантна може да си я позволите като офис облекло или за парти вечер. Къси черни панталонки в класически модел с лек ръб, красива риза или ефирна блуза с дантелени декорации и черно сако.

За връхна дреха изберете класическо палто с дължина около коляното. Тук може да си позволите разкоша на обемните бижута, с повече цветни камъни и перли. 

Снимки: keikolynn, thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Здраве и красота