Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Визия в класически цветове

11.02.2016г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Бежово, кафяво и черно. Едни от класическите зимни цветове, които всекидневно вписваме в своята визия. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три предложения, които са секси, удобни и разбира се имат класическите багри.

Потърсете вашите скини дънки или панталони в кафяв цвят. Добавете към тях плетено полов в бежово. Всички останали аксесоари бихте могли да изберете също в кафяво, а може да добавите и нещо в екрю. За подобен модел панталони най-подходящи са класическите модели ботуши и боти.

Завършете имиджа с късо палто с двуредно закопчаване и чанта в класическа форма с леопардов принт.

Втората визия представя един от актуалните за сезона модели поли. Висока талия, материя, която описва всяка извивка на тялото ви или така наречената линия „тип цигара“.

Този модел поли винаги трябва да се носят с риза боди или фина блуза, потник, които биха могли да се скрият деликатно в нея, така че да се види красотата на модела й. Добавете велурени боти, класическо палто в беж и стилни аксесоари, които да завършват визията ви.

Свързани статии

Трапецовидните поли с басти и висока талия са следващият модел, който трябва да имате в гардероба си. Те могат да бъдат част от вашата елегантна визия или да ги носите с гуменки и тениска.

В тази визия имаме черно-бяла комбинация. Всички елементи са изчистени. Остава да завършите визията с късо кожено яке или класическо палто, което може да бъде в ярък и контрастен цвят.

Снимки: Facebook

Коментирай
Здраве и красота