Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Лятото продължава и през септември

02.09.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  facebook Atlantic-Pacific

Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Хубавото време ще продължава да ни радва и през първата седмица на септември. Така можем да носим любите си летни дрехи, свежи десени и ярки цветове. Днес в рубриката ни "Какво да облека днес?" споделяме три идеи за визия, които излъчват лято. 

Отново поглеждаме към точките, защото са ни любим класически десен. Ако досега, не сте се осмелявали да съчетаете няколко различни вида точки в една визия - направете го. Бяла пола на черни точки и черна риза с бели акценти.

Обърнете внимание на полата. Има обем, високата талия е задължителна, а обувките в класически модел завършват перфектно визията. Не забравяйте и колиетата. В този имидж, те са на фини верижки, в интересни и форми и няколко на брой. 

Във второто предложение, моделът е избрал бял панталон на точки, чиято линия е лек чарлстон. Сандалите са нежни и елегантни, и на висок ток.

Червено, бяло и черно, винаги  са били и ще си останат класическа комбинация, с която не можем да сбъркаме. Блуза от ефирна материя без ръкав и чанта в червено, с тънка дръжка напомняща верижка. 

Свързани статии

Третото модно предложение за днес е издържано в меките розови нюанси и райе. Тук всичко напомня за края на 70-те години на миналия век. Някaк кукленско, женствено и определenо ни харесва да бъдем различни.

Открийте вашата рокля в трапецовидна линия и с дължина около коляното. Балеринките и този модел чанта, може да закупите от почти всеки моден бутик. Ретро очила и стилен кок. 

Снимки: facebook Atlantic-Pacific




Коментирай