Кой казва, че сивите нюанси са запазени за зимните месеци? Повечето дами, които работят в офис трябва да спазват определен стил на обличане, който понякога ограничава и избора на ярки цветове.

В рубриката ни „Какво да облека днес?“ показваме разнообразни модни решения и днес Вики иска да сподели своето предложение за визия, подчинена на сивите, черните и белите багри. Започваме от роклята, която е класически изчистен модел, с високо бие.

Обърнете внимание на меланжа на цветовете. Деликатно, изискано, ненатрапчиво. Подобен модел рокля обича високите токчета и платформи, ето защо може да си ги позволите. Модната ни героиня е избрала летни обувки, които се придържат към черно-бялата комбинация, но създават една модна еклектика. Толкова различни от настроението на роклята, но същевременно допълващи се.

Вики е завършила визията си с очила, чиято рамка е деликатно изтеглена и напомня за котешко око. Винтидж настроението в рамките за очила ще ни направи още по-забележителни и тайнствено интересни.

Още по темата

Бижутата са деликатни, няколко фини гривни на едната ръка. Ако предпочитате нещо по-обемно може да изберете масивно колие с цветя или перли.

Снимки: Мариола Тютюнджиева