Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Лъв

Изберете подаръка в нюанси на жълто и оранжево

17.07.2019г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодията под знака на която сме родени, според много хора, е определяща за всеки аспект от нашия характер, дори и когато избираме какво да облечем. Отново поглеждаме към модния хороскоп и това какво да подарите на жена Лъв.

Лъвиците са горделиви, смели. Техният зодиакален знак се управлява от Слънцето и това е причина те да искат да бъдат винаги в центъра на Вселената. Те са родени лидери и имат уникална харизма. Добри комуникатори и доста убедителни по време на бизнес срещи.

Щом става въпрос за зодия Лъв, няма как да не отбележим, че дамите родени под този знак са изключително самоуверени, имат голямо его и са властни. Знаят, че притежават уникални способности и държат те да бъдат оценени от другите. Не обичат критиките, но пък имат страхотно чувство за хумор и това ги прави предпочитана компания.

Жената Лъв обича да бъде на почит, да получава комплименти, а в любовта е изключително романтична и страстна. Що се отнася до стила й, тя винаги може да бъде разпозната по това, че винаги се стреми да бъде различна и неповторима.

Известни дами родени под този зодиакален знак са Чарлийз Терон, Коко Шанел, Хали Бери, Дженифър Лопес и други.

Както споменахме, зодия Лъв се управлява от Слънцето. Ето защо е добре да изберете подаръка в жълто-оранжевите нюанси. Не само, защото те се свързват със слънцето и лятото, а защото са едни от най-предпочитаните багри за дамите, родени под знака на тази зодия. Това може да е красив аксесоар или ефектни обувки на висок ток.

Жената Лъв е активна, обича спортува и да се чувства удобно и секси в дрехите, които носи. Помислете дали да не й подарите нов спортен екип, който да съчетава в себе си красив десен, уникална линия и подходяща материя за спорт.

Както всички останали дами, така и Лъвиците харесват дамски чанти. За лятото на 2015 година един от най-актуалните модели чанти ще бъдат малките и компактни, които могат да се носят през едно рамо. Фини вериги, велур, капси, камъни, ресни са само част от акцентите, на които е добре да наблегнете, когато избирате подходящия подарък.

Не забравяйте, че красивото бижу е един класически подарък, на който всяка дама би се зарадвала. Независимо какво ще изберете, нека в него да има рубин, диамант или гранат. Това са щастливите камъни за зодия Лъв.

Свързани статии

Ако сте решили да подарите слънчеви очила, изберете класически модел с дебела рамка, красива декорация с дантела и деликатни елементи в златно.

Гримовете също са чудесен вариант за подарък. Сега са много актуални крем сенките в златни и розови нюанси, също така и златната очна линия.

И не на последно място – парфюм. Тъй като жената Лъв е силна и харизматична, на нейната кожа най-добре би отивало ухание, комбиниращо в себе си ароматите на мускус и ванилия.

Снимка: Reuters

Коментирай