Всичко за зодиите

С какво жените Риби са толкова специални?

Те са изключително интуитивни

23.02.2021г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: БГНЕС/EPA

Снимка: БГНЕС/EPA

Те са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки че на моменти изглеждат дистанцирани, всъщност са много сърдечни. Жените Риби както всички останали дами в зодиака имат своите специфики, които ги правят необикновени. Вижте някои от тях.

Любов или вълшебство

Любовта за жените Риби е романтика и розово. Мечтите им са безгранични, когато са влюбени. Въпреки това повечето от тях намират начин да останат здраво стъпили на земята и да подходят бавно, макар и срамежливо, но внимателно в любовта. От влюбената жена Риби очаквайте магия, но и много мистерия.

Романтиката за нея е като лятна буря. Започва горещо, преминава през красив освежаващ душ, има гръмотевици, а след това спокойствие и наслада. Когато се намират във връзка, дамите родени под този зодиакален знак са верни на половинките си. Когато става въпрос за привличане на вниманието на противоположния пол, тяхната аура е толкова силна, но разбира се допълнена от женствеността и мекотата им.

Жените Риби ще се държат дълго време на разстояние, докато отсрещната страна стане силно заинтригувана. Бъдете внимателни, защото липсата на уважение и загриженост от ваша страна може да отблъсне тези специални дами.

Верни приятели

Въпреки че жените Риби изглеждат така, сякаш плават в техни светове, те винаги са готови да помогнат на своите близки и приятели. Управлявани от вода, на моменти Рибите дори преливат от съпричастност. Те са изключително интуитивни.

Винаги ще намерят начин да ви утешат със съвет или малка изненада. Техният решаващ характер ги прави гъвкави в сложни ситуации, ето защо близките им могат да разчитат на тях винаги. Имат много приятели в различни сфери на живота. Тяхната проницателност им помага да разберат хората, които срещат по пътя си.

Чувствени в секса

Подобно на всички други аспекти от живота им, сексът е емоционален въпрос за жените Риби. В спалнята тези дами са чувствени, игриви и склонни към изненади, които могат да омагьосат половинката им. Жените Риби обичат секса.

За тях е естествено и лесно да се отдадат на любовните си желания. В желанието си да се свържат не само физически, но и емоционално с партньора си, те превръщат секса в необикновено изживяване.

Успешни

Корпоративният свят не е за жените Риби. Те се нуждаят от атмосфера и място, в което да дадат свобода на своята креативност. За тях работно време няма. Развиват се най-често в сферата на музиката, работа свързана със създаването на творчески текстове, в медиите, медицината, фотографията.

Свързани статии

Жените Риби могат да имат много кариери в различни етапи от живота си. Винаги действат с ентусиазъм, следвайки правилата. Колегиални са и винаги може да се разчита на тях, особено когато става въпрос за големи и важни проекти.

Жените Риби са интелигентни и с много постоянство успяват да постигнат професионални успехи.

Здраве и красота