Стрелец

Целувките на Стрелците са забавни и секси. Представителите на тази зодия са толкова изобретателни, че могат да ви накарат да се смеете, докато се целувате. Понякога се целуват доста интензивно, но не твърде продължително.

Козирог

Козирозите се целуват с увереност и точност. Стремят се да бъдат добри в това, което правят, за да ви дадат едни страхотни целувки. Въпреки своята увереност, проявяват внимание към желанията на половинката си. Преди целувки винаги се грижат за свежестта на дъха си с подходящи балсами за устни и освежители за уста.

5 страстни и щури секс пози

Водолей

Водолеите са умни и определено разбират от целувки. Те са единствени по рода си и изпълнени с изненади. Деликатни, но страстни в подхода си и могат винаги да улучат какво ще хареса на партньора им. Непредсказуеми са, което прави целуването с тях още по-вълнуващо. Бъдете готови за изненади.

Още по темата

Риби

Риби се целуват чувствено, показвайки емоционална свързаност с половинката си. Обичат да целуват заедно с всички форми на допир и са повече от щастливи да се целуват на първа среща. Копнеят за по-дълбока, по-смислена връзка и използват целуването като начин да го постигнат.

Снимки: Istock