Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за декември 2017

Лъвовете може да намерят любовта

09.12.2017г. / 06 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще завършите годината точно така, както бихте желали, ако подредите приоритетите и приложите правилна тактика за постигането им. Не е изключено да получите интригуващи предложения за нова работа, жилище, автомобил и всичко останало, което сте си пожелавали през годината. Едва ли ще можете да си позволите всичко на куп.

Изберете най-важното, действайте в конкретното направление и, ако ви останат ресурси, подхващайте следващото. Празничните дни ще са свързани с пътешествие, любовни емоции и невероятни спомени с приятели.

Козирог

В типично ваш стил още в началото на месеца ще започнете да сравнявате целите с постиженията си, да анализирате пропуските и да правите планове за далечното бъдеще. Порадвайте се на празниците вместо да се вторачвате в прозата на ежедневието.

Дайте възможност на близките си да ви изненадат, насладете се на домашното спокойствие и уют. Необвързаните представители на вашия знак ще преживеят вълнуващи романтични моменти без гаранция за продължителността им.

Водолей

Не се случва много често, наистина, но в края на годината ще развивате с еднаква интензивност както деловите, така и любовните контакти. От вас се изисква единствено да разпределяте времето си правилно. Въображение не ви липсва, предприемчивост също, а съчетанието между тях е гаранция за напредък и високи доходи.

Финансовата стабилност пък ще ви даде възможност да си организирате истинска празнична феерия, изпълнена с много чувства. Дълго ще помните миговете, споделени с приятели, които отново и отново ще са източник на добро настроение.

Риби

Реалността невинаги ще съвпада с очакванията ви, но това не бива да е повод за тревога. Старателната ви работа ще получи висока оценка, изразяваща се в паричен еквивалент. Отношенията с колеги, съседи и далечни роднини невинаги ще са в рамките на добрия тон, но затова пък романтичните емоции ще са бурни и завладяващи.

Празничните преживявания ще ви помогнат да възстановите душевното си равновесие и да си създадете най-обща стратегия за бъдещето.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай