Всичко за зодиите

Тъмната страна на Водолея

8 негативни черти от характера на тази зодия

28.01.2022г. / 16 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолеят е интересен, приятелски настроен, ексцентричен, забавен. Той е една от зодиите, които винаги са добра компания и център на внимание. Ако искате да се забавлявате без много, много да мислите, Водолеят ще ви помогне в това приятно начинание. 

Скоро обаче, когато го опознаете, лъсва повърхностната му природа. Водолеят рядко се впуска с цялото си сърце и душа в приятелства и любови. Вроденият му егоизъм му пречи да се разкрие напълно и да има чисти, лишени от задни мисли отношения с хората. 

Тъмната страна на Телеца

Това са само част от негативните черти на Водолея. Кои са неговите тъмни страни?

1. Той е хладен и безчувствен.

Управляващата планета на Водолея е Уран. Той е виновникът за студенокръвието му. Въпреки привидно приятелската настройка на Водолея спрямо другите, той не влага никакви чувства в общуването. Във всеки момент е готов да ви ужили. Въпреки че няма жило като Скорпиона, той хапе не по-малко зловещо от него. 

2. Винаги смята, че е прав.

Опитайте да спорите с Водолей и ще се убедите, че това на практика е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното. Водолеите са склонни дори да се скарат с близки и приятели за нещо несъществено, което обаче е станало повод за спор. Не се учудвайте, ако просто стане и демонстративно и театрално напусне помещението, тряскайки вратата. 

3. Никога не знаете какво мисли наистина.

Водолеите рядко са напълно искрени. Те преспокойно могат да говорят онова, което знаят, че искате да чуете, но без да го мислят. Подмолността им ви връхлита в момент, в който най-малко очаквате, най-вече като узнаете истинското им мнение и мисли по даден въпрос. 

Тъмната страна на Рака

4. Те са нагаждачи.

Един Водолей винаги знае как да си постели килимчето, така че да си опече работата. Те са интелигентни, умът им е като бръснач и затова винаги умеят да преценяват ситуациите в тяхна полза. В природата им е да се внедряват в местата, към които се стремят, понякога с цената на всичко. 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
милениум ( преди 1 година )
2 rate up comment 0 rate down comment
Хмм.. ( преди 1 година )
До Анонимен 10: "по-съвършено същество"...по-добре не можеше и да го опишеш...имат се за нещо повече от останалите...учудвам се, че тук не е споменато. Единственото обаче, с което превъзхождат е тази осезаема хлад и студенина в момента, в който решиш, че са ти приятели и ги допуснеш до себе си...всичко е просто студена пресметливост.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Водолея е по-съвършено същество. Нещата са вградени на друго ниво. Ако някой иска числено и материалтно изражение на неговите чувства и разбирания дълбоко греши. Всичко интуитивно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 3 rate down comment
:) ( преди 2 години )
Виждам, че доста от коментаторите са Водолеи и когато им казваш истината подскачат като ужилени, готови за поредния спор :) Почти всичко е абсолютна истина. Казвам го от позицията на човек, който имаше грешката да изпита дълбоки чувства към Водолейка.....по-гадно нещо не ми се беше случвало...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 4 rate down comment
vodolei ( преди 5 години )
Един истински водолей може да е всичко друго, само не и подмолен играч, нагаждач, а още по малко лъжец, камо ли патологичен. Това го е писал или по-скоро преписал някой, който няма грам представа за зодия Водолей!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
ako tulkuvame moga da kaja , 4e obi4am da spodeliam , da vidia kude i kakvo mi pravi vpe4atlenie , no niamam misleneto taino da kroia 6apkata i da pravia podmolni intrigi s horata okolo men , obi4am otkriti , iasni otno6enia. ogor4ava me kovarnoto hladnokruvno mamene i lujite .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 2 rate down comment
Руснака ( преди 5 години )
Истинският водлей, без влиянието на асцендетнта му, не е нито подмолен играч, нито нагаждач, а още по малко патологичен лъжец!Ината не е обвързан с неслучващото се по неговия начин, а виждайки проблемите във всяко начинание се опитва да ги подобри и усъвършества, което не се приема винаги с добро око, а от там идва ината, но на другите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
20 rate up comment 1 rate down comment
XoXo ( преди 5 години )
Абе от къде черпите такива глупости и карате хората да вярват.Водолея е един истински ,чаровен,точен,интелигентен и пр.. знак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 1 rate down comment
Oho ( преди 5 години )
Чета за отрицателните черти на всички зодии и ги откривам в себе си. От коя ли зодия съм по дяволите?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар