Всичко за зодиите

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Свободолюбиви натури, които се съмняват в смисъла на понятието „завинаги“

22.04.2021г. / 13 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

Лъвът има невероятно огнена натура. Той винаги мисли за живота си такъв, какъвто е сега и какъвто би бил с човека до него. А след това идва и думата „завинаги“. Тя е разковничето. Мисълта, че до края на дните си ще прекара с един и същи партньор плаши Лъва до мозъка на костите. Дори да се подлъже и да встъпи в брак, Лъвът скоро ще започне да мисли за това как да разубеди половинката си и да го/ я накара да се съгласи колко прибързано е било всичко това.

Мъжът Водолей в секса и любовта

Лъвът е невероятен любовник, страстен обожател, натура, която никога не оставя партньора си да скучае и да се чувства пренебрегнат. Не и когато е семеен. Тогава се чувства сякаш е в затвор.

Везни 

Везните знаят най-добре какво е да прекараш по-голямата част от живота си в чудене дали си взел правилното решение. При тях всичко е на кантар, включително и любовта. Дори да са влюбени до уши, те рядко ще си го признаят и ще продължат да претеглят плюсовете и минусите на връзката си.

Веднага след като направят връзката си законна, те започват с все по-негативната промяна на нагласата си. Готови са да анулират клетвата си още на следващия ден.

В природата на Везната е да прави внимателен избор, да взима решение на база на щателен анализ. Ако тази зодия се научи да позволява на сърцето си от време на време да взима решения, ще се чувства много по-добре.

Водолей 

Водолеят харесва срещите много повече от брака. Тази зодия не обича скуката, а си пада по вълненията, по неизвестното, по тръпката. Когато се омъжи/ ожени, Водолеят започва тайничко да се озърта, да се оглежда, да се пита „дали сгреших“, „дали не избързах“. След това започва да се самоубеждава, че животът му е прекрасен, че е открил точния партньор, че всеки човек има недостатъци (защото той много добре вижда лошите черти от характера на партньора си, но продължава да се убеждава в избора си). 

Мъжът Стрелец в любовта и секса

Когато Водолеят реши да избяга, то е защото е много по-лесно за него. Тази зодия не обича да чувства голямо напрежение на гърба си. Предпочита нещата да се случват лежерно, ако може без да се натоварва прекалено много с размисли и проблеми.

Ако един Водолей реши да се ожени/омъжи, то ще е само по неговите правила.

Коментирай
32 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
obi4am muj - sukrovi6te , kogoto 4akam sled tolkova godini razmisli ot negova strana . nadiavam se da sme 6tastlivi dvamata.govoria bez nikakvi tulkuvania. dano ima i za nas 6tastie v tozi jivot, a ne samo tuk v neta
отговор Сигнализирай за неуместен коментар