Интимно

Мъжът Стрелец в любовта и секса

Той никога не пропуска целта си

04.01.2017г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Брад Пит е роден на 18 декември, 1963 година и е зодия Стрелец. снимка: Reuters

Брад Пит е роден на 18 декември, 1963 година и е зодия Стрелец. снимка: Reuters

Няма как да не го забележите, защото той е природно чаровен. Мъжът Стрелец – един интересен персонаж, който е човек от настоящето. Неговата мисъл е ясна, логична, с подход към всяка ситуация.

Управляван от Юпитер, той демонстрира усет и е роден лидер. Жаден е за нови знания, успехи, екстровертен е, което му помага много в комуникацията с противоположния пол. Винаги очарователен, мъжът Стрелец често се радва на вниманието на дамите.

Когато става въпрос за любовна игра, Стрелецът никога не пропуска целта си. Той е игрив, флиртаджия и винаги успява да контролира събитията. Неговият ум и вечно любопитен характер правят така, че всяка любовна афера да бъде различна, интересна, запомняща се. Но му трябва време преди да се влюби истински.

Мъжът Стрелец понякога може да покаже своята двойствена личност – от една страна да е флиртуващ, неустоим играч, а от друга улегнал. Кой тогава е истинският? И двете личности в него са такива. За тях любовта е огън и страст, която времето подлага на изпитания. До себе си има нужда от партньорка, която да споделя неговата страст към всичко, което е ново и различно.

Тъй като той обича да пътува, ще му трябва придружител в неговите приключения. Знайте, че мъжът Стрелец е импулсивен и от него може да се очаква всичко. Независим е и не би искал свободата му да бъде ограничавана. Рядко ще го видите да прави сцени на ревност или да проявява собственическо чувство.

Жените до мъжа Стрелец понякога искат той да изразява повече своята обич и всеотдайност, отколкото неговата свободна природа позволява. Но той е изобретателен любовник и когато става въпрос за спални лудории, с ентусиазъм ще изследва романтиката и секса по нов начин, така че да задоволи любимата си.

Положително настроен, надежден и с много приятели. Това е мъжът Стрелец. Щедър и винаги готов да помогне на приятелите и семейството си, когато те се нуждаят. Ако се нуждаете от някого, с когото да споделите, той ще ви изслуша и ще ви даде съвет.

Но не питайте любимия си за съвет, ако не сте готови да чуете отговора му. Мъжът Стрелец не може да премълчава това, което мисли.

Свързани статии

Какво още може да очаквате от него в спалнята?

Мъжът Стрелец обикновено е забавен и не страда от типичната липса на доверие. За него е важно да поддържа добри сексуални взаимоотношения. Може да бъде доста хаотичен и да сменя често партньорките си, или поне през бохемския си период, но именно това го прави отличен любовник.

Като знак управляван от Юпитер, той обича всичко да бъде в изобилие, сексът също. И все пак, ако той вложи желание и вяра в една връзка, може да очаквате, че с този мъж ви очаква една истинска любов.

Снимка: Reuters

Коментирай