Всичко за зодиите

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Признаците, които издават повърхностното им поведение

19.09.2019г. / 16 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Откриването на истински и добри приятели е трудно. Някои хора не успяват цял живот. Тъкмо си мислите, че сте намерили приятел, и той ви забива нож в гърба. Болката е голяма, а доверието към хората сякаш се изпарява.

Разбира се, не всички хора са толкова фалшиви приятели, но някои представители на определени зодии се открояват като особено коварни в това отношение. Имайте го предвид, когато започвате ново приятелство. Ще ви помогне да се предпазите от неочаквани удари.

С мъжете от тези зодии любовта е трудна

Кои са 4-те зодии, които рано или късно се оказват фалшиви приятели? 

Овен 

Овенът може да е много добър приятел, но само дотогава, докато хората около него го водят към желаната цел в живота. Ако Овенът сметне, че не си струва да си губи времето с вас, да ви изслушва, да ви дава съвети и да бъде рамо, щом няма изгода от това, той просто изчезва. Зарязва ви за миг без да дава обяснения. Тази зодия е цар на моменталното изпаряване и късането на всякакви неизгодни за тях връзки.

Овните се оттеглят и ако усетят, че са изгубили интерес. За тях приятелството трябва да е като любовта – шеметно и страстно, интересно и винаги непредсказуемо. Ако това липсва в техните взаимоотношения с приятелите, те просто си намират други, по-интересни.

Близнаци 

Близнаците изобщо не са от емпатичните зодии, които се привързват силно към нещо друго освен към себе си. Те са двулични, носят две натури в себе си, което ги кара една седмица да са ви приятели, а на следващата да ви мразят. Няма да се посвенят да ви го покажат без да им мигне окото.

За Близнаците е крайно изтощително да са покрай един и същи човек непрекъснато. Те губят интерес много бързо. Имат уникална способност да забелязват дразнещите черти у хората и това ги натоварва.

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

Освен това те не са от особено вглъбяващите се зодии, които обичат да анализират ситуации, хора, чувства. Предпочитат да гледат по-повърхностно на нещата, което ги кара да не изпитват нужда от дълбоки приятелства.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Sia ( преди 5 години )
Моля, не публикувайте подобни неуважителни и грозни публикации!С още по-грозни заглавия!Познавам лично хора от зодии Овен и Риби, които са фантастични хора, верни приятели, такива, на които спокойно мога да поверя живота си.Не поставяйте в общия кюп всички.Нито е професионално, нито е етично!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота