Всичко за зодиите

Как отделните зодии приемат комплименти?

Някои ги обичат, на други им е неудобно да бъдат хвалени

29.11.2018г. / 11 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете откликват великолепно на комплиментите. Те ги обожават. Лъвът живее, за да е в центъра на Вселената, на вниманието. Те разцъфват физически и емоционално, когато чуят комплимент по свой адрес. Усмихват се, започват да се смеят, на висок глас обясняват причините за своите успехи или обаяние (в зависимост от това какъв комплимент са получили), прегръщат, целуват човека, който ги е похвалил. Лъвът цени суперлативите по свой адрес и започва да гледа с още по-добро око на онзи, от когото е получил комплимент.

Дева

Девите имат добро мнение за самите себе си. Рядко се изненадват, ако някой им направи комплимент, защото много добре знаят силните си страни и не пропускат момент, в който да ги изтъкнат. Мнителни са и невинаги приемат комплиментите като истина.

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

От друга страна като перфекционисти, Девите не могат да приемат комплимент просто така. Те веднага започват да обясняват какво още имат да усъвършенстват, в какво не са се доразвили, кое всъщност не им се е получило добре. Ако ги похвалите за ястието, което са приготвили например, те няма да се посвенят да подчертаят колко сгрешени елементи в изпълнението на рецептата от тяхна страна има всъщност. Трудно ще ги убедите в противното, дори наистина да харесвате гозбата.

Везни

Везните обичат комплиментите, особено от хора, които никога не правят такива. Те са щедри и в раздаването на комплименти. Склонни са винаги да върнат жеста. Знаят как да извадят най-доброто от събеседника си, от когото са получили похвала.

Скорпион

Когато става дума за комплименти, Скорпионите запазват преценката за себе си. Ако усетят, че комплиментът ви е фалшив или е подаден с някаква користна цел, те веднага ще се затворят в себе си и няма да откликнат. Ако се опитвате да ги манипулирате, подходът ви с похвали и ласкателства няма да проработи. Скорпионът винаги успява да регистрира фалшивите комплименти.

20 отличителни черти на зодия Риби

Но ако сте искрени, ще докоснете дълбоко сърцето на Скорпиона. Истинските похвали карат Скорпионите да се чувстват наистина добре.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
za golemia mi liubim bliznak e viarno ...ama mnitelen , ama izpulnen s podozrenia....s 4engel da mu vadia dumite ot ustata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар