Всичко за зодиите

Как отделните зодии приемат комплименти?

Някои ги обичат, на други им е неудобно да бъдат хвалени

29.11.2018г. / 11 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците обичат да получават комплименти. Способни са да преминат всякакви граници, за да ви се отблагодарят. Обичат да слушат хубави неща по свой адрес, още повече ако са истински и реално оценени. Стрелецът обича човекът, от когото е получил комплимент, да се почувства добре, затова обезателно връща жеста подобаващо.

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Козирог

Една от най-отличителните личностни черти на Козирога е способността им да правят комплимент, когато наистина си заслужава. Те могат да признаят качествата на някого,  без да се притесняват от това. Очакват същото и от другите – да ги оценяват реално, искрено и без задни мисли. Усетят ли обратното, не мислете, че комплиментът ви ще проработи или ще ги трогне. Козирозите обичат да бъдат оценявани. Когато полагат усилия за нещо, най-пагубно се чувстват, ако никой не ги похвали, ако никой не отбележи техните усилия.

Свързани статии

Водолей

Водолеят обожава комплиментите, но често се изчервява, когато ги получи. Никога няма да отхвърли или опровергае комплимент, но определено ще се почувства неудобно. Тайничко изпитват наслада. Те много добре знаят, че са добри в това, което правят, че са креативни и се справят добре с почти всичко, което подхванат. Често обичат и сами да изтъкват способностите и успехите си.

Защо жената Везни е толкова специална?

Риби

Рибите обичат да получават комплименти, особено за добрата им работа, но невинаги разбират кога биват похвалени. Рибите често потъват във фантазиите и измислените си реалности, заради което могат и да пропуснат комплимента. Ще познаете, ако не получите реакция от Рибите, защото ако чуят и приемат комплимента ви, определено ще изразят признателността си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
za golemia mi liubim bliznak e viarno ...ama mnitelen , ama izpulnen s podozrenia....s 4engel da mu vadia dumite ot ustata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар