Интимно

Сродна душа според зодията (част първа)

Зодия Овен – сродна душа, която да е уверена

05.07.2018г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Всички сме чували за сродните души и въпреки да знаем, че не е задължително нашата сродна душа да е голямата ни любов, тайно се надяваме да намерим такова съвпадение в любовта. Знаете ли, че астрологията може да разкрие коя е вашата сродна душа според зодията? Споделяме първа част на сродните души.

Зодия Овен – сродна душа, която да е уверена

Овенът е агресивно-предприемчива личност, която обича да живее живота на бързата линия. Не обичат да чакат, ето защо се нуждаят от партньор, който да може да се справи с тяхното темпо и динамика. Идеалната сродна душа за тях е някой, който да прояви увереност, който не се страхува, има смели решения и е готов да поема рискове.

Потенциални сродни души: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Зодия Телец – сродна душа, която да е лоялна, романтична и която да има очи за тях

Ако срещу себе си Телецът има лоялен човек, такъв ще остане и той докрай към него. Но родените под този зодиакален знак се нуждаят от някого, който ще поддържа силното им чувство на ангажираност.

Идеалната им сродна душа е човек, на когото могат да имат доверие. Също така Телците биха се впечатлили и от романтични натури, които да ги накарат да се чувстват единствени на света.

Сродна душа според зодията (част втора)

Потенциални сродни души: Рак, Козирог, Дева и Риби.

Зодия Близнаци – сродна душа с чувство за хумор, интелект, достатъчно разлики, които да поддържат съюза помежду им интересен

Близнаците могат да бъдат доста придирчиви относно партньора в любовта. Те са един от малкото зодиакални знаци, които търсят любов и сродна душа в едно. Идеалната сродна душа за тях е забавна личност, умна, вдъхновяваща. Също така родените под този зодиакален знак винаги търсят разликите, за да им бъде максимално интересно.

Възможни сродни души: Лъв, Везни, Овен и Водолей.

Коментирай