Всички хора са различни. Някои не се впечатляват особено, ако ги нагрубят, ако претърпят неуспехи, ако не всички в групата ги харесват. Докато при други съвсем не е така. Те се обиждат лесно, дори най-малката критика приемат твърде лично. Дори да говорите за някой друг, те приемат, че всъщност им правите намеци. Има няколко зодиакални знака, за които е характерно именно такова поведение. Кои са те?

Някои любопитни факти за зодиите

Овен

Овните са изключително горди. Дори да не си дават вид на обидени, вътрешно са направо смазани от думите ви, критиките ви, неодобрението ви, не дай боже пренебрежението ви. Овните смятат, че всичко се върти около тях. Даже ако кажете, че мразите зимата например, те ще отвърнат, че мразите тях. Ще се чудите откъде ви е дошло.

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Риби

Рибите са безкрайно чувствителна зодия. Те се нараняват много лесно от най-незначителната дума, дори от шега. Рибите намират начин да изтълкуват думите ви така, че изобщо не би ви хрумнало. Например, ако критикувате пицата, която ваш общ приятел е направил, те ще ви заявят, че няма да ви правят пица никога, защото няма да я харесате. Ще ви е трудно да ги убедите какво точно сте имали предвид, дори да не говорите за тях.

Близнаци

Близнаците имат една обща черта и тя е, че се обиждат много лесно, ако не харесате нещо, което те харесват. Моментално ще ви намразят, защото ще го приемат сякаш критикувате вкуса и стила им. Трудно бихте могли да спорите с тях.

Сродна душа според зодията (част първа)