Всичко за зодиите

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Готови на всичко, за да задоволят любимите си

09.12.2022г. / 13 02ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Що се отнася до интимността, повечето хора са егоисти. Всеки обича да получава, но раздаването на любовни ласки единствено в името на удоволствието на партньора е по-скоро рядкост и дарба на най-самоотвержените личности.

Някои зодии живеят, за да даряват партньорите си със специално внимание в леглото. Те правят всичко възможно, за да възбудят половинката си до краен предел без да очакват непременно същото в замяна.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

4 определени зодиакални знака имат именно тази способност да раздават любовта и ласките си в леглото докрай в името на удоволствието на партньорите си. С тях сексът никога не е скучен и монотонен. Кои са те?

Овен

Състезателната природа на Овена не му позволява да остане пасивен. Той трябва да се постарае наистина много, за да е сигурен, че ще остане ненадминат в интимен план и ще засенчи всички ваши предишни партньори. Това важи както за мъжете Овни, така и за жените.

Овенът обича да е най-добър във всичко. Това включва и множествените оргазми на партньора му. Той обожава да се наслаждава на резултата от усилията си. Овните са известни с разностранните си таланти в задоволяването на партньорите си. Едно от най-важните неща за него е оценката на половинката, която да не пада под отличен.

Везни

Като любовници Везните са фантастични. Те са всеотдайни и на практика почти могат да забравят за собственото си удоволствие за сметка на това на партньора. Те определено искат и да получат достатъчно внимание от партньорите си, защото са твърде чувствителни, за да се откажат изцяло от собственото си удоволствие. Но все пак са готови на много в името на любимия човек.

6 зодии, които са родени лидери

Везните обожават първо да дават, преди да получат. Други зодии имат тъкмо обратния подход. Повечето хора преценяват какво са получили преди да се впуснат в себераздаване.

Везните са сексуално отворени към опитване на нови неща. На партньорите им никога не им е скучно с тях. Дори да споделите фантазиите си с Везните, те няма да го възприемат като упрек, че не правят достатъчно в леглото. Напротив, ще прегърнат идеята за разнообразяване на любовната игра.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 3 години )
Познавах жена Стрелец! Нямаше насищане в кревата и вярност не познаваше такова състояние!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Здраве и красота
Свободно време