Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 17 – 23 декември

Очаква ни повече романтика

17.12.2018г. / 12 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Слънцето ще се движи през вашата диаграма, свързана с удоволствието и романтиката. В четвъртък ще бъде и в добра позиция с Уран – планетата на безкрайните изненади, която ще окаже влияние върху партньорския сектор. Половинката ви може да ви изненада, споделяйки, че иска нещо повече с вас. Но за някои Лъвове може да настъпи и край на любовната връзка. Бъдете готови за всичко.

Дева

През тази седмица ще виждате най-доброто от партньора си и връзката си. Това ще ви вдъхнови по някакъв начин, но също така няма да скриете и вашите положителни емоции. Ще искате да споделяте с любимия човек и нещата определено ще ви се получат. Разговорите ви могат да бъдат сантиментални и красиви. Ако обикновено имате проблем да споделяте своите интимни емоции, то тази седмица това ще се случва с лекота.

Да си дадете почивка от връзката – кога е добра идея и кога не?

Везни

Има шанс любимият човек да сбъдне някоя от вашите мечти и това определено ще ви накара да се усмихнете. Дали тя или той ви подкрепя достатъчно и сега получавате това, което най-много сте искали? Предстои да разберете. Необвързаните Везни ще се забавляват толкова много с приятели, че няма да мислят върху това, че нямат половинка до себе си. Въпреки това имат шанс за нови познанства.

Скорпион

С любимия човек ще се интересувате само от хубавите неща, които се случват помежду ви. Сложили сте розовите очила и сте се качили на облак от романтика. Венера, планетата на любовта, ще продължи да се движи през знака ви и ще бъде в перфектна позиция към Нептун. Тези две планети заедно, представляват любовта, изразена в нейната най-чиста форма. Насладете се на блаженството!

Коментирай