Лъв

Макар да изглежда суперуверен във всичко, което казва и прави, Лъвът често е разкъсван от вътрешни колебания и страхове, които никога няма да сподели с половинката си. Гордостта му не му позволява.

Тъмната страна на Стрелеца

Той ще се опита да прикрие това с фалшиво смело поведение, като на моменти дори ще преиграва. Именно това го издава пред хората, които го познават най-добре.

Дева

Всеки, който има за партньор представител на зодия Дева знае, че те обичат нещата да са съвършени. Девите не са от зодиакалните знаци, които обичат да пазят тайни и да крият от половинките си разни неща. Въпреки това и те понякога спестяват някои подробности от живота и миналото си.

Най-често те не признават, че имат нужда от помощ или съвет. Не обичат да изглеждат слаби и уязвими. Предпочитат партньорките им да смятат, че той може да се справи с всички трудности сам. Това понякога предразполага към конфликти и неразбиране от страна на половинките им.

Везни

Везните винаги търсят идеалния баланс. Лутат се и в отношенията, защото все ги глозга мисълта, че нещо не е наред или че има по-добро за тях някъде там. Нерешителни са и това личи от колебливото им поведение, но никога не биха го споделили.

Често мъжът Везни е резервиран към партньорката си, което я кара да се съмнява в любовта му. Характерни за тази зодия са затвореността и резервираността, които създават проблеми във връзката.

Скорпион

Това е един от зодиакалните знаци, които са загадъчни и трудни за разбиране от другите. Характерът им е интензивен, сприхав и необуздан. Темпераментът на Скорпиона е магнетичен, но често труднопоносим за партньорите на тази зодия.

Тъмната страна на Девата

Силен и устремен, Скорпионът не обича да го виждат слаб. Дори да изпитва някакви трудности в професионален и социален план, той няма да признае. Ще се опита да се справи сам, каквото и да му коства това. Затруднява го говоренето, споделянето и назоваването на нещата с истинските им имена.