Всичко за зодиите

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Всеки има своите особености

12.04.2019г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците са сложна за разбиране зодия. Те имат двойствена природа и това обърква техните половинки. Близнаците обичат да създават нови приятелства. Общителни са и на пръв поглед изглежда сякаш са готови да споделят. Тяхната емоционална половина обаче действа по различен начин.

Тя прикрива части от себе си и то по начин, който може напълно да обърка околните. Често пъти начините на Близнаците са твърде неприятни за най-близките им и за половинките им. Те не биха си признали, че понякога съвсем умишлено променят някои свои черти от характера, за да се харесат повече на своите партньорки.

Самите те понякога наистина не одобряват собствената си природа и водят непрекъсната борба с това.

Рак

За необиграното око Ракът е вид зодиакален знак, за когото семейството и корените са най-важното нещо на света. Дори партньорите им да се сменят с годините като носни кърпички, семейството е най-ценното нещо в живота на Рака и веднъж задомил се, той брани най-близките си със зъби и нокти.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Ракът се чувства отговорен към семейството си. Онова, което не би споделил е, ако в семейството му има проблем. До последно пред другите ще се прави, че нищо не се е случило, за да запази семейната чест.

Понякога обаче е склонен да крие проблеми и от половинката си, за да не я тревожи и за да се опита да се справи сам.

Коментирай