Стрелец

Стрелецът обича да се среща с нови хора, да се въвлича в приключения, да открива нови възможности. Той е от зодиите, които не се страхуват от предизвикателства и провал. Винаги изглежда така, сякаш се радва на живота и граби от него с пълни шепи.

Астроманикюр за всяка зодия

Дълбоката, сериозна страна от характера му обаче не му позволява да споделя страхове и съмнения. Стрелците се плашат от скуката във връзката. Тази мисъл не ги напуска, дори когато са щастливи и няма изгледи за раздяла. Монотонният живот, битовото спокойствие и равномерността в протичането на деня ги убива и често това е и причината за раздяла от тяхна страна. Трудно биха го признали обаче.

Козирог

Козирогът е една от най-устремените зодии. Когато той има цел, никой не е в състояние да го откъсне от нея. Не можете да отклоните курса на Козирога или да промените посоката му, освен ако той го иска. Постигането на целите е висша ценност за тази зодия. В някои ситуации това е възхитително, но в други може да е разрушително.

Козирозите не обичат да споделят. Те са потайни и вглъбени в себе си, защото когато биват наранени, страдат много дълбоко без да го показват. Затова предпочитат да мълчат. Едно от нещата, които Козирогът винаги премълчава и които запазва за себе си е поражението. Необходимо му е време, докато възвърне хармонията в душата си и стане готов да признае победа в личен или професионален план.

Още по темата

Водолей

Водолеят се нуждае от хуманитарна кауза или някаква социална отговорност, която да следва и с която да помага на слабите и онеправданите. В кръвта му е да бъде закрилник и благодетел. Прави го от сърце. Винаги ще намери начин да бъде от полза. Водолеят е от борците за свобода и справедливост по природа.

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Една от тайните или по-скоро терзанията, за които не би споделил един мъж Водолей е свързана с неговите провали и неуспехи. Водолеите са горделиви и обичат да очертават сами перфектния си имидж пред другите. Ето защо, ако се провалят в нещо, никога при никакви обстоятелства не биха си го признали, дори напротив. Ще намерят начин да излязат от калта и да обрисуват провала си като мним успех. Понякога това помага, но невинаги.

Риби

На Рибите им е вродено да помагат. Те са състрадателни и емпатични личности, които подават ръка винаги, когато могат. Когато обичат някого са склонни да пренебрегват нуждите си в тяхно име. Рибите никога не отказват, защото изпитват неудобство да го правят. Необходим им е цял един живот, докато се научат да казват „не“.

Тази мълчалива и потайна зодия споделя изключително трудно. Нужно е да вадите думите с ченгел от тяхната уста, само и само да се опитате да ги разберете поне наполовина.