Стрелец

Стрелците са известни с това, че са много потайни. Те са майстори на лъжата и дори да се усъмните в тях, ще намерят начин да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата нечестност. Ако го хванете в лъжа трябва да имате едно наум, че тя не е единствената.

Тази зодия е хладнокръвна, спокойна и обрана в поведението си, дори когато крие нещо. Обикновено отричат вината си докрай. Може дори да ви обяви за луди в стремежа си да се защити и да отклони вниманието от изневярата.

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

Стрелците са много страстна зодия, затова са и доста ревниви. Много често изневеряват, за да си го върнат. Така че, внимавайте да не попаднете в този капан.

Овен

Една от най-нетърпеливите зодии е Овенът. Мотивиран, силен, целеустремен, той не би имал търпение да ви чака, докато се решите дали да му се отдадете или не. Ще се насочи към следващата кандидатка за неговата страст.

Още по темата

Овните са импулсивни, което в някои случаи е добре, но в любовта невинаги, тъй като трудно устояват на изкушението в момента. В много случаи мъжете Овни изневеряват само защото могат. Те имат нужда да се съревновават с другите мъже. Не го правят задължително от липса на любов или заради проблеми във връзката.

Овенът е много уверен в себе си и това е една от най-притегателните за околните черти в неговия характер.

Лъв

Лъвовете са страхотни любовници. Природната им дарба в любовта ги кара постоянно да я раздават. Те не могат да я споделят само с един партньор. Дори в животинското царство лъвът не е любовник само за една женска. За която и да е друга зодия да върти любов с повече от едно момиче би било предизвикателство, но е и за Лъва. Той знае как да се справи.

6 зодии, които приемат всичко твърде лично

Той е креативна личност. Добър е и в това да кара всяка жена да се чувства специална. Заради това много често половинките им не подозират, че са мамени доста дълго време.

Това е зодията, която измисля всякакви творчески извинения, само и само да излезе сух от водата. Трудно се излиза на глава с него. Той не си признава и вината, така че споровете в много случаи са излишни.