Всичко за зодиите

6 зодии, които приемат всичко твърде лично

Обиждат се лесно

02.11.2018г. / 12 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните живеят с мисълта, че светът се върти около тях. Ако не харесвате любимата им група например или ако направите фаталната грешка да харесате някоя друга група, която те тотално не одобряват, те ще го вземат изключително навътре. Това няма да им попречи да ви критикуват за всичко, което харесвате след това, убеждавайки себе си в собствения си вкус.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Дева

Девите приемат абсолютно всичко персонално. Светът извън техните представи е враждебен, неподреден, хората в него мислят по грешен начин според тях и винаги се стараят да поправят, да коригират. Ако се опитате да им кажете нещо, да спорите с тях, те ще ви покажат, че вече знаят за какво им говорите. Намират поучаването от ваша страна за обидно.

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Скорпион

За да защити честта си, Скорпионът е склонен да не приема никаква критика, дори най-дребната и незначителна. Бъдете подготвени за люта атака, ако ги злепоставите. Скорпионът изобщо не приема за възможно някога да не е прав, при каквито и да е обстоятелства.

Зодии, които имат страстна любов с Овена

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
dosta liubopiten pogled za bliznaka . ne znaeh.ne viarvam mujut kogoto obojavam i obi4am da ima podobno tesnogrudo mislene .toi e s mnogo 6iroko skroen svetogled
отговор Сигнализирай за неуместен коментар