Всичко за зодиите

3 зодии, които се влюбват на първа среща

Усещат пламъка моментално

12.03.2019г. / 13 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата среща винаги е от значение за старта на една връзка. Тя е като първото впечатление – солидно, определящо и трудно за промяна, особено ако е негативно. Когато срещнем някого за първи път от енергията му и преживяването, което сме имали заедно, си съставяме мнение, което впоследствие или отхвърляме, или си потвърждаваме. Не всеки може да почувства искрата още на първата среща. На много хора им е нужно повече време да опознаят човека, с когото излизат, докато се появят пеперуди в корема.

Женски хороскоп за март

За някои зодии обаче това се случва именно в този първи момент от зараждащата се любов. Кои са трите най-влюбчиви зодиакални знака?

Риби

Рибите са изключително интуитивна зодия. Когато решат да се срещат с някого, те вече са добили своите първи впечатления и неслучайно са се съгласили на среща. Рибите могат лесно да усетят вибрациите на човека, с когото са излезли и моментално да решат дали имат бъдеще заедно или не. Тази зодия има приемаща природа, която обаче може да изиграе лоша шега, защото Рибите имат склонност да живеят във фантазиите си и да ги проектират в живия живот.

Често се заблуждават още в началото на връзката, което пречи на щастието им в бъдеще. Рибите имат склонността да се влюбят бързо, а след това да виждат несъответствията с партньора си, да се стремят да запазят връзката си, защото вече са прекалено влюбени, за да направят крачка към раздяла.

Рак

Ракът е един от най-чувствителните знаци в зодиака. Обикновено проявява добър синхрон между разум и чувства, но не му пречи да се впуска в любовни авантюри още на първа среща. Ракът е добър събеседник. Той изслушва внимателно и слушайки, прониква дълбоко в душата на човека отсреща. Интуицията му подсказва кога е желан и кога не. Щом усети положителна енергия и интерес от другия, той е готов да се впусне в тази авантюра с намерението да я превърне във връзка.

Раците са много романтични и самата идея за пламване на любовта от първа среща ги привлича. Ако излизате с Рак ще се убедите, че той или тя ще превърнат всяка дума и обстоятелство в романтичен жест. Винаги знаят как да придадат на нещата любовен отблясък.

Везни

Везните са ведри и общителни. Те се държат непринудено на първа среща. Тяхната приветлива природа ги кара да бъдат по-склонни да очакват същото искрено отношение от човека, с когото се срещат, защото те самите имат тази нагласа. Ако разговорът е интересен, ако партньорът е любопитен, ако си пасвате по много критерии, Везните веднага ще усетят искрата. Тя им е достатъчна, за да проявят интерес и за в бъдеще.

3 зодии, които са трудни за обичане

Везните обичат да флиртуват. Те са остроумни, пламъкът в очите им омагьосва и предизвиква интерес у другия човек. Ако притежавате чувство за хумор и сте отворена към комуникация, приветлива личност, определено ще привлечете вниманието на Везната.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )