Всичко за зодиите

Как различните зодии се справят с развода

Всеки има своя начин

13.07.2019г. / 07 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Когато се стигне до развод, Лъвът има огромната нужда да докаже на партньора си, че той е причината за раздялата. Лъвовете никога не поемат вина за своята част от грешките си, дори пред себе си. Не падат по гръб заради огромната си гордост. Никак не обичат да се чувстват слаби и победени. Борят се за достойнството си докрай, понякога твърде грубо. Лъвовете обичат да взимат контрол в ситуацията. Разводът ги наранява много дълбоко, но са прекалено горди, за да си го признаят.

Дева

Девите са практични дори в разводите си. Когато се стигне до влошаване на отношенията, те започват да търсят основа, на която да се опитат да изградят отново отношенията си преди да са взели финалното решение. Последното, което Девите искат, е да нанесат необратими емоционални щети върху партньора си, особено ако са намесени деца. Готови са да търпят до последно в името на децата. Ако ситуацията е непоносима и непоправима, продължават напред и се правят, че нищо не може да ги срине. Каквото и да се случи, те не проявяват гнева си пред децата. Техен приоритет е да са сигурни, че всичко е наред с тях и че са направили всичко по силите си да запазят психиката им.

5 зодии, които се отказват много лесно от всичко>>>

Везни

Везните знаят, че ако връзката не се получи, това е възможност за тях да опитат нещо ново. Не страдат дълго и разводите не са толкова болезнени за тях, колкото за другите зодии. Везните умеят да извличат поуките от неуспешните си връзки и лесно продължават напред. Готови са за нова любов почти веднага след развода, дори нямат търпение да се почувстват отново на 20. Везните обожават да бъдат обожавани и щом усетят, че сегашният им партньор вече не ги обича чак толкова, не се замислят да си тръгнат. Дори да бъдат изоставени, пак не страдат твърде дълго.

Скорпион

Скорпионите са особено страстни и в известен смисъл напрегнати. Ако им бъде поискан развод и не го очакват, са склонни да реагират умопомрачително. Скорпионите обичат дълбоко и когато любовта им бъде отхвърлена, стават изключително язвителни, груби и яростни. Възможно е дори да започнат да обмислят отмъщение. Способни са да направят нещо манипулативно или деструктивно за бившата си половинка. Опитват се да реагират рационално, но невинаги им се получава. Разводът е едно от нещата, които ги наранява най-много. Затова и предпочитат в много случаи първи да направят тази крачка, щом усетят, че нещата вървят натам.

6-те най-интуитивни зодии, за които другите са отворена книга>>>

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az biah preglutnala i prejiviala lujata o6te mnogo godini predi da nastupi su6tinskoto razdeliane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар