Всичко за зодиите

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Нямат търпение за нова любов

14.08.2019г. / 13 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма съмнение, че раздялата е неприятен момент, особено когато връзката и любовта, която е имало помежду ви, са били истински и красиви. Когато отношенията приключват не по ваше искане, нормално е да се почувствате отхвърлени, слаби, нещастни, ужасени, самотни, объркани, гневни.

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна>>>

Хората са различни. Някои приемат разделите равнодушно, други страдат с месеци, а някои се възстановяват бързо въпреки изживяната болка. Кои са зодиите, които се справят с този момент в любовта най-бързо?

Овен – той се влюбва от пръв поглед

Достатъчно е да срещне някого, който да привлече вниманието му и Овенът е готов отново за любов. Няма значение дали е минало малко време след раздялата и колко болка му е донесло това. Овенът е готов за връзка винаги, когато бъде привлечен от пръв поглед. Това се дължи до голяма степен на управляващата планета за Овена – Марс, който контролира първичната енергия и импулсивните решения.

Овните реагират на момента, често разчитат на инстинкта си, когато се чувстват привлечени от някого. Те бързат в любовта и това понякога им играе лоша шега.

6-те емоционално най-интелигентни зодии>>>

Близнаци – те нямат търпение за нещо ново

Приключили сте връзка? Няма проблеми. Това е още една чудесна възможност за нещо ново. Близнаците се отегчават лесно и трудно понасят дори малки количества скука. Ето защо, ако се е стигнало до раздяла, за тях това е добре дошло. Влюбват се лесно, страстни са и винаги отворени за новости в любовта и връзките.

За Близнаците няма нищо по-вълнуващо от новото начало. Тогава тръпката е най-силна, а това е нещото, което им липсва в дълготрайните връзки. Те не се срамуват да си го признаят. Просто обожават да се влюбват отново и отново. Това е и причината Близнаците да не могат да са напълно верни на партньорите си в много случаи.


Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )