Какъв човек сте – такъв, който поема инициативата във всяка една ситуация или такъв, който си седи тихо и чака нещата да се случват без той да участва? Ако сте от първия тип хора, вероятно сте и представител на една от шестте най-инициативни зодии.

Тези зодии не се страхуват да покажат уменията си, дори в непознати ситуации. Те поемат риск и правят първата крачка. Притежават много и различни таланти, които им помагат да бъдат по-самоуверени и да не се страхуват да опитват нови неща. Често тези зодии са и много успешни ръководители в професионалните си сфери.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Личностите, които са склонни винаги да поемат инициативата са хора, които не спират да преследват мечтите и целите си. Ето кои са най-инициативните зодии в астралната карта.

Овен

Овните придобиват сили, когато усетят възможност да проявят някой от многобройните си таланти. Сякаш получават прилив на енергия, когато трябва да поемат инициативата и го правят с огромна охота. Овните са индивидуалисти, които винаги имат начин за постигане на целите и добрите резултати. Те винаги успяват да направят така, че нещата да се случат независимо от обстоятелствата. Обичат да излизат от зоната си на комфорт, като по този начин се предизвикват в постигането на нови върхове. Новите територии не са плашещи за Овните. Те са любопитни и вътрешно знаят, че могат да се справят с всичко.

Стрелец

Няма граници за Стрелеца. Ако нещо трябва да се направи, той го прави, не чака специална покана. Стрелците задават много въпроси, поставят си ясни цели, визуализират онова, което трябва да се постигне и се самомотивират. Накрая просто действат. Винаги можете да разчитате на Стрелец, че ще свърши онова, което е обещал или че ще ви помогне, стига да е дал думата си. Те са много интелигентни и мислят перспективно. Не могат да си позволят да се провалят, защото са перфекционисти. Ако на хоризонта се появи ново предизвикателство, с което да се справи, Стрелецът ще го поеме моментално без да чака някой да го подтиква.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп