Всичко за зодиите

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Всеки има своя начин

24.09.2019г. / 11 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Козирог

Козирозите са много заети през повечето време. Те са ангажирани с работата си и се затрудняват да отделят специално време за него. Когато го направят, определено е от любов. Иначе обичат да демонстрират обичта си, като заведат партньора си на романтична вечеря, организират романтично бягство през уикенда или пък поръчват вечеря за двама за вкъщи, за да се насладят на миговете само и единствено в компанията на половинката си. Въпреки работохолизма си, Козирозите могат да изключат напълно мислите за работа и да се отдадат на романтика.

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Водолей

Водолеите са индивидуалисти, които обикновено мислят първо за себе си, после за партньорите си. Но когато става въпрос за изразяване на любовта, те са неотразими в това отношение. Невероятно независими, Водолеите ценят своята автономия и свобода. За да покажат любовта си те дават същото и на партньора си. Не режат крилата му и не го слагат в окови. Ако половинката им каже, че има нужда от време и пространство, Водолеите ги отстъпват с охота.

Риби

Рибите правят нещо креативно за любимите си. Пишат песен, рисуват картина или подаряват поема, посветена на любовта им. Техният партньор е тяхно вдъхновение. Като дълбоко чувствителна зодия Рибите обичат да правят нещо уникално за половинката си, което да е специално и да е посветено на връзката им.

Коментирай