Интимно

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Вижте кои са

13.09.2019г. / 16 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта търсим партньор с характер, любим с душа, която да намери нашата. Търсейки, разочаровайки се, най-накрая срещаме това, което е за нас. Изучаваме другия, опитваме се да докоснем неговия вътрешен свят, интересуваме се от това под кой зодиакален знак е роден.

Може ли звездната карта да ни насочи към онези зодии, чиито представители са най-подходящи за съпрузи? Въпреки че зодията може бегло да подсказва за характера на определен човек, вижте мъжете от кои зодии могат да ви осигурят щастлив брак.

Зодия Скорпион

Мъжете родени под тази зодия не са лесни. Те са тайнственият и флиртуващ вид и може би точно това ги прави толкова привлекателни. Всъщност това добавя повече към техния чар. Ако случайно в любовта срещнете партньор Скорпион, то знайте, че той може да направи брачния ви живот мечта.

Първоначално той може да е против сериозно обвързване, но след като се обвърже с вас, да се покаже като сериозен партньор. Не на последно място, съпругът от тази зодия винаги зачита личното време и пространство на половинката си.

Как да спечелите вниманието на мъжа Близнаци?

Зодия Близнаци

Мъжът Близнаци е забавният тип. Хуморът в една връзка е важен, той вдъхва живот в отношенията. В края на деня, когато сте преминали през цялата негова динамика и напрежение, той е най-добрият партньор, който ще ви помогне да се отпуснете. Мъжете Близнаци правят приоритет жената до себе си, но също така са и много комуникативни, което е важно за едни взаимоотношения.

Коментирай