Всичко за зодиите

Какво означава любовта за всяка зодия

За всеки тя е нещо различно

08.10.2019г. / 12 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна

Рак

Раците са страстни и емоционални личности. За тях любов е просто да прекарват времето с любимия човек. За тях любов означава да открият човек, на когото могат да разчитат, с когото да споделят всичките си проблеми и с когото да се чувстват в безопасност. Те търсят спокойствие и мир във връзката и когато ги открият, това е любовта за тях. Имат нужда от стабилен партньор в буквалния и емоционалния смисъл, който да ги подкрепя и да е до тях.

Лъв

Лъвовете имат нужда да бъдат ласкани. За тях е важно да открият партньор, който им се възхищава. Представителите на тази зодия имат високо самочувствие и се разочароват лесно от партньори, които ги свалят на земята и не се възхищават от тях. За Лъва любовта е възхищение и обожание. Те имат нужда от половинка, която да ги харесва такива, каквито са и да им го показва всеки ден. Открият ли я, те летят в облаците и са готови на всичко, за да я направят щастлива.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Дева

За Девата любовта се изразява в малките жестове между партньорите. Нищо не убягва от вниманието на Девата, затова тя ще забележи, ако измиете съдовете вместо нея в знак на загриженост и обич. Нищо, което правите няма да остане незабелязано. Девите се радват на всички малки приятни дейности в ежедневието. За тях любов е да гледат филм с половинката си, да си приготвят вкусна вечеря, да се разходят заедно в свободния си ден. Всеки малък жест ги прави щастливи, стига доверието във връзката им да е силно и здраво.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
vajen e 4ovekut , bih dopusnala do sebe si samo liubim goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар