Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа. Те се стараят да виждат положителната страна на връзката, дори налице да са куп проблеми. Именно с това отравят отношенията си – като си търсят всевъзможни извинения, за да избягат от проблемите.

Правят се, че не ги виждат, че не съществуват, не се опитват да ги решат, а ги отминават. Партньорите им започват да изпитват ярост към тях с течение на времето, което влошава отношенията им и ги кара да се замислят за раздяла.

Кой е вашият грях според зодията

Козирог

Козирозите могат да убият отношенията и любовта във връзките си, като постоянно критикуват партньора си. Никой не обича да бъде съден и непрекъснато анализиран, но Козирозите правят точно това. Те се вживяват в ролята на съдия, който има за задача да вкара човека в правия път, да му посочи грешките и да го накара насила да се поучи от тях. Козирозите вменяват вина на половинките си и смятат, че по този начин ще ги превъзпитат. Резултатът е една отровена връзка без бъдеще. Очакванията им се разминават с реалността, защото представите за справедливост за различните хора не си съвпадат.