Всичко за зодиите

Защо да се срещате с мъж от зодия Скорпион

Мъжете от тази зодия са забавни

12.07.2020г. / 18 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да излизаш с мъж роден под знака на зодия Скорпион е едновременно предизвикателство и предимство. Мъжете от тази зодия имат проблеми с изграждането на успешни отношения, не защото са лекомислени, а защото имат проблеми с доверието и избират партньорките си твърде внимателно. Ако се срещате със Скорпион и ви се вижда твърде сложна личност, не се отказвайте. Той е забавен, а вижте още няколко причини да се срещате с него.

Скорпионът държи на честността

Нещо, което ще разберете още в началото на вашите срещи е, че Скорпионът трудно се доверява. Ще ви трябва време, за да спечелите доверието му и не си и помисляйте да го мамите. Той е злопаметен, склонен е да си отмъщава и никога да не отстъпва от решението си. Ако мразите лъжите, Скорпионът е вашият партньор мечта.

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

Ще усетите интензивна любов

Представителите на тази зодия се отличават в спалнята. Те обичат да експериментират и правят всичко, за да донесат на партньорите си удоволствие. Скорпионът обикновено разбира партньора си без думи и е склонен да направи всичко, за да бъде изживяването в спалнята на ниво.

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Проявява решителност

Скорпионът винаги е уверен в решенията си, не се колебае. Има категорично мнение и когато трябва да вземе някакво решение, го прави незабавно. Срещите с него ще са приятни, добре организирани, защото той има визия за това къде да отидете, какво да хапнете, как да прекарате времето си приятно.

Свързани статии

Той обича свободата

Но това не означава, че няма нужда от компанията ви. Тъй като бързо ще бъдете запленени от чара на Скорпиона още при първите ви срещи, опитайте се да не бъдете обсебващи, контролиращи – защо не ви се обажда или не ви търси. Ако успеете да постигнете това и на следващите етапи от взаимоотношенията ви, ще се радвате на приятни моменти заедно.

Как да си хвана гадже в няколко прости стъпки

Не губи време в ухажване

Въпреки че в природата на Скорпиона е да ловува, мъжете родени под този знак не обичат да прекарват много време, за да спечелят нечие сърце. Дали са нетърпеливи или мързеливи, е трудно да се каже, но определено ще ви покажат, че се нуждаят от много внимание, от това постоянно да ги впечатлявате. Ако тази игра ви се струва различна и интересна, ето още една причина да се срещате със Скорпион.

Снимка: iStock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 3 години )
Много е вярно, а за предния коментар: изобщо не са гадняри и страхливци!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
най гадната зодия ( преди 3 години )
Нищо вярно няма в написаното - те са абсолютни гадняри, подмолно непочтени, потайни, жестоки, страхливци в душата си и способни на всякакви мошеничества...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати